USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фотоальбом «Луцьк»: вийшла книга закоханих у місто людей

12 Червня 2019 13:15
Понад 300 світлин Луцька, які відображають неповторну та унікальну атмосферу міста, увійшли до яскравого подарункового видання, яке підготували люди, закохані в рідний край, аби представити сучасне та сповнене історій місто.

Новий фотоальбом «Луцьк» презентували 12 червня в департаменті ЦНАП.

Керівниця управління туризму та промоції Луцька Катерина Теліпська розказала, що в місті з’явився новий презентаційний фотоальбом.

«Це достойне видання, виконане в якісній поліграфії, повноколірне, в принципі таке, яким і має бути фотоальбом, над яким працювало дуже багато людей – професіоналів, закоханих у наше місто. Я переконана, що це видання стане хорошим подарунком для наших гостей, які приїжджають до Луцька, прекрасним спогадом від перебування в Луцьку, а для тих, хто вперше побачить Луцьк на сторінках фотоальбому, – стимулом приїхати до міста і побачити його наживу», – сказала Катерина Теліпська.
Вона розповіла, що під час роботи над виданням важливо було створити його гармонійним і в єдиному стилі. Тому з проханням зробити знімки міста та яскравих культурних подій, які відбуваються протягом року, звернулися до фотографа Віктора Петрука. Він відзняв більше тисячі світлин. Як поділився сам автор, йому неодноразово доводилося вставати рано-зранку, аби зловити кадри безлюдного Луцька. Як наголосив, в роботі йому допомагала любов до Луцька.
Також декілька знімків надали фотографи Костянтин Семицький, Максим Тарківський та Максим Кудимець.

Укладала знімки дизайнерка, авторка візуальних образів багатьох промоційних видань Луцька, а також бренд-буку міста Інна Питель. Вона пригадала, що спочатку напрацювала більше 300 сторінок альбому, однак відповідно до кошторису проекту кількість фото довелося зменшити.
«Ми почали вибирали ту кількість фотографій, яку могли вмістити у видання. Ми мали труднощі з вибором, але нам вдалося вибрати ті знімки, які б максимально представляли багате різноманіття Луцька», – сказала дизайнерка.

Своєю чергою, текст до видання написала поетеса Ольга Ольхова, яка чимало своїх творів присвятила рідному місту.
Видрукували фотоальбом у «Волиньполіграфі». «Ми спеціалізуємося саме на фотокнигах…Ми дуже старалися, бо так само, як і всі, хто робив цю книжку, любимо наше місто і пишаємося ним», – зауважила директорка друкарні Жанна Гадяк.

На захід завітав також виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

«Фотоальбом вражає знімками, професійним підходом, підбором фото, креативними світлинами, які передають дух, енергетику та емоції міста, події», – зазначив Григорій Пустовіт.

Він звернув увагу на те, що закордонні делегації, які відвідують Луцьк завжди привозять фотоальбоми про свої міста. «Але наш фотоальбом кращий, бо зроблений із душею. І найголовніше – це те, що відчувається, що лучани люблять своє місто, пишаються своїми традиціями та історією».
Окрім того, чиновник висловив сподівання, що подарункове видання слугуватиме магнітом, який спонукатиме туристів відвідати Луцьк.

Як повідомив керівник відділу промоції міста Богдан Каліш, фотоальбом вже відсьогодні можна придбати в центрі туристичної інформації та послуг міста Луцька. Його вартість становить 285 гривень.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
зараза Показати IP 12 Червня 2019 15:44
Пустовіт тут лишній- він закоханий в гроші, а не в Луцьк
Лучанин Показати IP 12 Червня 2019 23:16
То шо луцьке жіноцтво файне зрозуміло і з першого разу - нашо два рази одну і ту ж фотку друкувати ! А та закльопка на краватці у Пустовіта весь колінкор псує !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus