USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Фракція БПП «Солідарність» вчергове проігнорувала сесію Луцькради

27 Лютого 2019 10:55
Депутати міськраду з фракції БПП «Солідарність» – Андрій Покровський, Наталія Бунда, Петро Нестерук і Артем Запотоцький – вкотре не з’явилися на сесійне засідання.

Про це йшлося 27 лютого під час пленарного засідання 53-ї сесії Луцької міської ради.

Депутат, радник міського голови Ігор Поліщук звернув увагу на те, що фракція БПП «Солідарність» знову в повному складі відсутня на засіданні сесії.

«Сьогодні вчергове фракція БПП в повному складі відсутня на сесії. Кожного разу повторюється одне й те ж саме. Маса важливих питань», – зазначив обранець громади.

Він запропонував, аби секретаріату міськради було доручено зателефонувати до відсутніх депутатів і запросити їх на сесію.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт дав відповідне доручення працівникам секретаріату.

Зауважимо, що через годину від початку засідання на сесію таки прийшов депутат Андрій Покровський.

Нагадаємо, що це не вперше депутати фракції БПП «Солідарність» не з’являються на сесії або покидають зал засідань ще далеко до завершення розгляду всіх питань порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 27 Лютого 2019 11:39
Про що їм сьогодні говорити))) як їхній педручіо гроші краде))) вони самі в шоці) чимодани купляють бо бабло не влазить)
=5 Показати IP 27 Лютого 2019 12:49
Кого ми обираєм? Якщо не хочуть працювати-звільніть місце! Нікого насильно не тримають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus