USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати «Солідарності» відмовились розглядати важливі для лучан питання

31 Січня 2018 16:33
Фракція Блоку Петра Порошенка «Солідарність» покинула зал засідань Луцької міської ради, коли депутати взялися розглядати блок земельних питань, важливих як для міста, так і для його жителів вцілому.

Це сталося 31 січня під час пленарного засідання 37 сесії міської ради.

Зауважимо, що на розгляд депутатів винесли більше 80 земельних питань, втім фракція «Солідарність» вже вчергове покинула зал засідань, проігнорувавши розгляд важливих для міста питань. Після того, як завершилось обговорення попередніх питань порядку денного, під час якого члени фракції неодноразово виступали, вони покинули зал. Тож, наразі у засіданні оголосили 20-хвилинну перерву.

Варто зазначити, що такі дії з боку депутатів «Солідарності» спостерігаються не вперше, адже вони покидали зал і під час жовтневої сесії, проігнорувавши інтереси лучан, які довірили їм представництво своїх інтересів у Луцькій міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus