USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Францію накрила повінь: є перші жертви, влада оголосила евакуацію

15 Грудня 2019 09:57
Південно-західну Францію накрив сильний буревій з дощами. Через це в країні почалися масштабні повені. Стихія забрала життя однієї людини, ще кілька – постраждали.

Влада Франції оголосила у країні помаранчевий – передостанній рівень небезпеки. Людей з зони лиха евакуюють до тимчасових помешкань. Негода залишила без світла майже 400 тисяч будинків, передає 24 канал.

Через повінь загинув 70-річний чоловік. Його віднесло стрімкою течією, коли пенсіонер йшов за поштою. Ще 5 людей отримали травми під час падіння дерев.

Як видно на опублікованих очевидцями фото, будинки людей затопило до першого поверху. Подекуди рівень води сягає до 5 метрів, а від дорожніх знаків стирчать лише таблички.
Францію накрили сильні повені

Французькі рятувальники та надзвичайні служби працюють у посиленому режимі. Вони і частина місцевих пересуваються затопленими вулицями на моторних човнах.
Рятувальники у Франції під час повеней / фото з твіттера

Повінь у Франції: відео
Повені у Франції затопили будинки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus