USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Французькі лікарі розповіли про стан важкопораненого волинянина

15 Вересня 2015 11:33
Волинянин Анатолій Устимюк, який, захищаючи Україну на східних рубежах, був важко поранений та лікувався у Франції, через рік після операції знову поїхав у Париж, тепер уже - на консультацію.

Нагадаємо, операція була складною - пересаджували нерви під штучною артерією.

Про те, що стало відомо про здоров’я хлопця після консультації з лікарем, написала у Фейсбуці Наталя Соколова.

Нагадаємо, Анатолій Устимюк, десантник 80-ї окремої аеромобільної бригади Львівської області, уродженець Раків-Лісу, Волинської області, отримав тяжке поранення під час боїв з терористами у Слов’янську. Виникла велика небезпека втратити ногу. На щастя, волонтерам вдалося назбирати необхідну для операції суму грошей і військового відправили на лікування в Францію.

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Толя Устимюк став студентом ЛНТУ.

Як пише Наталія Соколова, минув рік, як у паризькому шпиталі важкопораненому десантнику з 80-і бригади 20-ти річному Анатолію Устимюку з Волині зробили надскладну операцію по пересадці нерву на лівій нозі.

«Прогнозів робити ми не могли.. Занадто було ризиковано і складно і не прогнозовано - лікарі взялися оперувати та пересаджувати нерви під штучною артерією, довжиною 8 сантиметрів. Довіряли лікарям, надіялися на молодий організм та спрагу до життя... молилися Господу... Французькі волонтери понад 3 місяці доглядали за нашим десантником, підтримували маму. Пройшов рік, Толя поїхав в Париж вдруге - вже на консультацію», - йдеться у дописі.

Зі слів Наталії Соколової, здоров’я Толі йде на поправку, нерв відновлюється.

«Паризький професор приємно здивований: Толя Устимюк та його надзвичайна мама Наталія показали чудовий результат- нерв відновлюється! Прогрес для післяопераційного року чудовий! Хоча для остаточного відновлення потрібно ще майже 2 роки», - пише волонтерка.

Пройшов рік, як у Франції, в Паризькому шпиталі, нашому важкопораненому десантнику з 80-і бригади 20-ти річному Анатолію...

Posted by Наталія Соколова on 14 сентября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus