USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вилікувати волинського бійця силами української медицини не вдається

24 Квітня 2015 17:41
Володимир-Волинська міська рада просить німецьких партнерів допомогти у лікуванні пораненого бійця.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Сьогодні, 24 квітня 2015 року Володимир-Волинська міська рада прийняла звернення до депутатів німецького міста Цвікау, щодо можливості обстеження та реабілітації учасника АТО Андрія Хілінського в лікарнях Німеччини.

Лейтенант Збройних Сил України Андрій Хілінський отримав чисельні осколкові поранення при виконанні службових обов’язків у серпні 2014 року в боях на Савур-Могилі в Шахтарському районі Донецької області.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ЯК БІЙЦІ 51 ОМБ УТРИМУВАЛИ САВУР-МОГИЛУ

Він довго лікувався у медичних закладах України, але, попри помітні зрушення, відновити здоров’я лейтенанта силами української медицини не вдається.

«Андрій Хілінський є молодою людиною, яка тільки починає свій життєвий шлях, будує сім’ю та розпочав трудову діяльність, а отримані поранення не дають йому можливості здійснити задумане та жити повноцінним життям. Рівень розвитку медичної допомоги в Німеччині на даний час є значно вищим ніж в Україні, і можливо, німецькі лікарі зможуть відновити здоров’я Андрія Хілінського», - йдеться у зверненні.

Депутати Володимир-Волинської міської ради звертаються до колег-депутатів із дружнього міста-побратима Цвікау, з проханням розглянути можливість обстеження та реабілітації Андрія Хілінського в лікарнях Німеччини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus