USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Південноафриканський гурт The Kiffness записав ремікс та заспівав гімн Українських січових стрільців разом з Хливнюком

6 Березня 2022 01:34
Користувачі соціальних мереж шаленіють від реміксу південноафриканського гурту The Kiffness на гімн Українських січових стрільців «Ой у лузі червона калина» у виконанні Андрія Хливнюка. Окрім того, фронтмен та продюсер музичної формації Девід Скотт й сам заспівав українську повстанську пісню разом із фронтменом «Бумбоксу».

Таким чином музикант-ютубер вирішив підтримати Україну в нелегкій боротьбі за незалежність із російським окупантом.

«Андрій Хливнюк, співак та лідер українського гурту «Бумбокс» скасував тур у США, щоб боронити свою країну. Він дозволив мені записати цей ремікс», – написав блогер The Kiffness під відео, яке на YouTube набрало близько пів мільйона переглядів за день.
Читати ще: «А ми тую червону калину підіймемо»: лідер «Бумбоксу», який вступив у тероборону, заспівав у центру Києва.

«Відгук на цю пісню був неймовірним! Лише за один день пісня отримала понад $7000 роялті від Facebook, Bandcamp і Youtube. Мені дуже приємно віддати все це на допомогу Україні», – написав у коментарях Девід Скотт.

Зауважимо, Девід Скотт (також відомий під псевдонімом The Kiffness) – відомий південноафриканський музикант, продюсер та артист пародій, який є засновником та солістом групи The Kiffness.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus