USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

ФСБ «шиє» вбивство доньки ідеолога «русского мира» Дугіна українським спецслужбам

22 Серпня 2022 16:27
ФСБ РФ оголосила про розкриття вбивства доньки головного ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна Дар'ї.

Там очікувано заявили, що вбивство сплановано і скоєно українськими спецслужбами, передає УНІАН.

За версією російської спецслужби, виконавиця вбивства – 43-річна громадянка України Наталія Вовк, яка заїхала до Росії у червні разом з 12-річною донькою, пишуть росЗМІ з посиланням на ФСБ.

«У день вбивства Вовк з донькою перебували на літературно-музичному фестивалі «Традиція», де Дугіна була присутня як почесна гостя. Після скоєння керованого підриву автомашини Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якої перебувала Дугіна, 21 серпня Вовк разом з дочкою виїхала через Псковську область в Естонію», – повідомили у ФСБ.

Також стверджують, що для організації вбивства Дугіної і отримання інформації про її спосіб життя Вовк з донькою орендували квартиру в Москві у будинку, де проживала загибла.

Більш того, в організації російських волонтерів «Немезида» заявили, що Наталія Вовк раніше проходила службу у складі українського батальйону «Азов», та показали фото нібито її посвідчення.
Нагадаємо, у Підмосков'ї 20 серпня підірвали авто, за кермом якого була Дар’я Дугіна. Журналісти дізналися, що вибух стався під днищем позашляховика.

Радник глави офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк вважає, що підрив авто з Дугіною свідчить про початок внутрішнього розвалу Росії. За його словами, в країні починають битву різні політичні угруповання. Він наголосив, що Україна не причетна до підриву російської пропагандистки Дугіної.

Відповідальність за вбивство дочки «ідеолога Путіна» Олександра Дугіна Дар’ї взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 22 Серпня 2022 21:13
Вперше бачу, що у службовому посвідченні вказується дата народження особи, але не зазначається, яку посаду ця особа обіймає. Що ж це за службове посвідчення і що воно посвідчує?
Гоцул Показати IP 22 Серпня 2022 21:51
Розкрили ... Але ж потяг вже пішов.
Стас Показати IP 22 Серпня 2022 22:47
невинних туристів звинувачують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus