USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

ФЦ «Ковель-Волинь» переграв ФК «Ратне»

3 Серпня 2016 08:56
Товариська зустріч між командами ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Ратне» відбулася на ковельському стадіоні «Верес». Впевнену перемогу здобули господарі – 5:2.

Варто зауважити, що за Ковель зіграли не всі найсильніші виконавці з міста залізничників. Однак в заявці «червоно-білих» на матч зайшлося місце футболістам, які в минулому бігали за професійні клуби: Олександр Ліщук (ФК «Миколаїв»), Дмитро Хвесь («Верес»), Роман Романчук («Жальгіріс», алчевська «Сталь»), Сергій Чапко (дубль донецького «Металурга», юнацька збірна України). Судив зустріч ковельчанин Олексій Котік.

Першими рахунок відкрили господарі поля – точнісінько в дальній кут ратнівчан пробив Роман Кузьмич. Через кілька хвилин «біло-сині» втратили чудову нагоду зрівняти рахунок, але воротар «залізничників» Дмитро Дувакін вийшов переможцем дуелі з Дмитром Щербанем, форвардом гостей. У першому таймі ковельчани забили ще тричі: відзначився Олександр Ліщук й дубль на рахунку Дмитра М’якоти.

На другий таймі фіналісти останнього розіграшу кубка Волині вийшли резервним складом. З «ветеранів» на полі лишилися Дмитро Хвесь, Сергій Чапко, кіпер Олег Ярмолюк. Дубль ковельчан спромігся всього на один гол, який записав до свого активу Артем Мороз. Ратнівчани відповіли двома точними пострілами від Івана Ковча (з пенальті) та Юрія Ващука, змарнувавши ще кілька непоганих моментів. Отже, умовні три очки здобула команда ФЦ «Ковель-Волинь», перемігши супротивника з рахунком 5:2.

Також нагадаємо, що незабаром клуб «Ратнівський аграрій», за який виступають уродженці Ратнівського району, зіграє у півфіналі чемпіонату Волині ФСТ «Колос» проти ФК «Топільно» (Рожищенський район).



Андрій СОКОЛОВСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus