USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболістам «Волині» погасили борги. ВІДЕО

2 Грудня 2015 12:05
Гравцям «Волині», яка займає 6-е місце в таблиці й веде боротьбу за місце в Лізі Європи, а в минулий вікенд повторила рекорд ЧУ, обігравши запорізький «Металург» з рахунком 9:1, почали погашати борги. Про це повідомляє Matchday.

Згідно з повідомленням, у луцькому клубі покращилася фінансова ситуація. Нещодавно керівництво клубу погасило більшу частину кількамісячної заборгованості, залишок пообіцяли виплатити найближчим часом.

Як повідомляє Espreso.TV з посиланням на телеканал Футбол-1, нещодавно президент Асоціації футболістів-професіоналів України Ігор Гатаулін заявив, що керівництво «Волині» із семи місяців заборгованості погасили чотири.

У прес-службі ФК «Волинь» фінансовий стан клубу не стали коментувати, оскільки ця інформація є конфіденційна.

Щодо фінансування українських футбольних клубів, варто нагадати про ситуацію, що склалася із запорізьким «Металургом». Клуб припинить існування 16 грудня, якщо команді не вдасться знайти інвестора.

Найзліснішим неплатником зарплат футболістам, згідно з інформацією Espreso.TV, є ужгородська "Говерла" - 12 місяців.

Відео: Xsport.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Бандера Показати IP 2 Грудня 2015 15:38
А як гру з Дніпром проведуть як треба, то ще грошей додадуть.
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2015 16:03
Це добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus