USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футбольна команда зі Старої Вижівки перемогла вдома. ВІДЕО

13 Вересня 2012 11:22
Кращу любительську футбольну команду визначили у Старовижівському районі.

Про це повідомляє ТЦ «Ковель».

За звання чемпіона району серед колективів фізкультури селищної та сільських рад цього року боролись 13 команд. За підсумками групового етапу сформувалась четвірка фіналістів, учасники якої й розіграли звання чемпіона району.

Так, з травня цього року 13 команд-учасниць району у двох підгрупах турніру боролися за можливість зіграти у фінальній стадії змагань. Футбольні дружини формувалися за територіальним принципом.

Високу майстерність на футбольному полі продемонстрували команди сіл Кримне та Смідина. У протистоянні саме цих збірних визначався “бронзовий” призер чемпіонату. Сильнішими були футболісти з Кримного, які перемогли суперників з рахунком 5:0.
Голова Солов'ївської сільської ради Василь Абрамчук зазначив: «Команда рідного села вперше дісталася фіналу, де її суперниками будуть футболісти Старої Вижівки.»

На жаль, напруженої боротьби у фіналі глядачі не побачили — команда Старої Вижівки переконливо перемогла суперника з рахунком 12:1.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus