USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футбольні матчі Української Прем’єр-ліги перенесли на весну

3 Листопада 2009 15:34
Футбольні матчі 13 туру Прем\'єр-ліги України, заплановані на 7 і 8 листопада, федерація футболу України перенесла на весну 2010 року – інформують «Волинські новини».
Про це виконавчий директор Федерації футболу України Олександр Бандурко офіційно повідомив дирекцію Прем\'єр-ліги, президентів футбольних клубів, Комітет арбітрів ФФУ, Інспекторський комітет ФФУ та Спортивно-медичний комітет ФФУ.
Як ідеться у листі ФФУ до прем\'єр-ліги від 2 листопада, рішення виконкому ФФУ від 26 жовтня залишається без змін. Нові дати 13 туру навесні визначатиме дирекція прем\'єр-ліги - пише Чемпіон.
Нагадаємо, ліга виступала проти перенесення матчів на весну 2010 року та запропонувала компромісний варіант, який збігався із точкою зору головного тренера збірної України Олексія Михайличенка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus