USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футзал: «ЛТК-ІнБев-НПУ» та «Енергія» вийшли у фінал «LUTSK OPEN СUP»

3 Жовтня 2015 14:42
У п’ятницю, 2-ого жовтня, були зіграні усі поєдинки групової стадії футзальний турнір «LUTSKOPEN СUP». За їхніми підсумками визначились пари учасників, які в заключний ігровий день в очних протистояння розіграють золоті та бронзові медалі змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬК ЗУСТРІВ ФУТЗАЛЬНУ ЕКСТРА-ЛІГУ

У вечірній частині програми до змагань приєдналася збірна команда міста Луцька. «Не можливо взяти по одному представнику з різних команд, бо не буде зіграності. Тому основа збірної Луцька складається з гравців «Волиньагротеху», є одна четвірка з «Луцьксантежмонтажу». І ще є точкові підсилення з інших клубів», - пояснив організатор змагань Олексій Сорокун.

Та навіть найкращим футзалістам міста було важко тягатися з командами елітного чемпіонату. В груповому етапі лучани зіграли з екстраліговими «Кардиналом» (Рівне) та «Енергією» (Львів). Обидві матчі лучани програли – 1:2 та 3:5 відповідно.

Останній матч в групі «В» відбувся між командами Хмельницького та Івано-Франківська. «Спортлідер +» мінімально переміг «Ураган» - 2:1 – і тим сами дозволив «ЛТК» зайняти перше місце в групі.

Фінальні ігри відбудуться у суботу, 3 жовтня, у СОК «Адреналін Сіті». У матчі за 5-6 місце зіграють господарі турніру Збірна Луцька та івано-франківський «Ураган». Посівши друге місце у власній підгрупі, «Спортлідер +» зустрінеться в грі за третє місце із «Кардиналом-Рівне», а за «золото» турніру поборються «ЛТК-ІнБев-НПУ» та львівська «Енергія».

Зазначимо, відкритий Кубок Луцька вдалося організувати завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»у рамках програми Фонду «Луцьку – спорт високих досягнень». До столиці Волині вперше приїхало аж п’ять команд вітчизняної Екстраліги.

«Лучани стільки якісного футзалу могли бачити хіба що в Інтернеті. Це хороший приклад для дітей. Луцьк має бути першим у всіх видах спорту: футзалі, легкій атлетиці… В місті відкривають багато спортивних майданчиків, що безумовно дасть свої результати в майбутньому. Можливо, саме в Луцьку виростуть майбутні чемпіони світу», - сказав Олексій Сорокун.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus