USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google продовжує програвати в німецьких судах

19 Жовтня 2008 17:46

Нещодавно стало відомом про поразку інтернет-гіганта Google у двох судових процесахр стосовно порушення авторських прав у Німеччині. Про це 19 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує itua.info, позивачами були фотограф Міхаель Бернхард і Томас Хорн, обладатель прав на деякі комікси. Ці дві людини заявили, що в Google нема права показувати в результатах пошуку їх твори без згоди автора.
Головним аргументом Google було те, що зображення, які стали причиною позову, навмисно зменшувалися. Але суд визнав таку позицію слабкою і постановив на користь позивачів. Адже існують певні правила, згідно з якими при показі такого роду контексту потрібно домовлятися з власниками авторських прав.
Незважаючи на те, що рішення може бути оскарженим, ніхто не знає, чи стануть юристи компанії подавати на апеляцію. Існує ймовірність, що це рішення суду може стати причиною нових позовів.
Згідно зі статистикою, Google може знайти понад 80 мільйонів картинок на сайтах доменної зони .de.
Google уже не вперше програє судову справу в Німеччині. Першим гучним інцидентом стала відмова від торгової марки Gmail  в червні цьогоріч на вимогу також суду. Як виявилося, власником цієї марки є німець Даніель Гірш, який витратив три роки на доведення цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vic Показати IP 19 Жовтня 2008 20:03
Виправляйте помилки і очепятки, бо читати бридко. І якщо перекладаєте з російської, то робіть це повністю!
fgvictor Показати IP 20 Жовтня 2008 09:38
обладатель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus