USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Google розробив миттєву інфокарту світу

24 Червня 2010 17:06
Американська компанія Google створила і запатентувала новітню технологію - миттєву інформаційну карту світу, яка закликана створити нове покоління світових ЗМІ.

Про це інформує ТСН.

Ця новітня програма дозволяє визначити в результаті аналізу споживчих запитів в інтернеті теми, що користуються найбільшим інтересом у всесвітній аудиторії.

Програма «Незадоволений інформаційний попит» є автоматичною і дозволяє миттєво визначати рейтинг провідних світових і регіональних новин. При цьому аналіз запитів дає можливість Google визначити, які саме теми не знаходять адекватного відображення в надаваних традиційними ЗМІ інформаційних повідомленнях і відеоблоках.

Нагадаємо, напередодні Google відмовиться від внутрішнього використання операційної системи Windows. Мовляв, вона недостатньо забезпечує безпеку.
Відтак, більшість співробітників перейшли з Windows на Mac OS X.

Новим співробітникам пропонується вибір між комп’ютером Apple з операційною системою Mac OS X або звичайним PC з системою на базі ядра Linux.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus