USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гелікоптер армії США впав у Тихий океан

16 Серпня 2017 20:51
В районі Гавайських островів в Тихий океан впав військовий вертоліт UH-60 Black Hawk, на борту якого було п'ять чоловік. Про це повідомили представники берегової охорони США, передає РБК з посиланням на Associated Press.

Берегова охорона і військовий персонал попрямували до місця падіння вертольота Армії США. За інформацією Берегової охорони, представники військової бази Уілер, розташованої на Гаваях, повідомили, що втратили зв'язок з екіпажем Black Hawk у вівторок, 15 серпня.

За даними агентства, пошукові команди виявили уламки в трьох кілометрах від мису Каена Пойнт гавайського острова Оаху. Пошукова операція триває.

Представники Берегової охорони розповіли Associated Press, що два вертольоти Black Hawk проводили тренування в небі між Каена Пойнт і аеродромом Діллінгем, коли з однієї з машин було втрачено зв'язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Серпня 2017 21:17
Я в шоці, браття! То ж океан, там акули-людожери є!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus