USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Генерал поліції запропонував своє життя в обмін на дітей, які залишаються в Маріуполі

24 Березня 2022 22:48
Генерал поліції В’ячеслав Аброськін готовий здатися в полон російським військовим за евакуацію всіх дітей з Маріуполя.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає mrpl.city.

За його словами, зараз у зруйнованому місті знаходиться багато дітей, яких необхідно якнайшвидше врятувати. В’ячеслав Аброськін звернувся до російських окупантів, щоб вони дали можливість йому зібрати та вивезти дітей. Для цього генералу потрібно три дні. Після цього він готовий здатися в полон на останньому блокпосту під час зворотного проїзду.

«Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 року організовував протидію проти вас на Донеччині. Я включений у ваші списки санкцій. Я перебуваю у вашому розшуку. Ви організували замах на мене, щоб усунути. Десятки ваших були вбиті, а тисячі ваших посібників були затримані за моєї участі. Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку «Азов». Це моя особиста ініціатива. Моє життя належить мені одному і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються у Маріуполі», – написав В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, черговою жертвою бомбардувань у Маріуполіі стала 11-річна гімнастка Катерина Дяченко. Дівчинка перебувала у будинку, в який влучив ворожий снаряд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus