USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Маріуполі від артобстрілів окупантів загинула 11-річна гімнастка

23 Березня 2022 22:16
У Маріуполі внаслідок бомбардувань російськими окупантами стала юна українська гімнастка Катерина Дяченко. Дівчинка 2011 року народження перебувала у будинку, в який влучив ворожий снаряд.

Про смерть своєї Каті повідомила в Instagram тренерка дівчинки з художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова, пише Obozrevatel.

А її знайомі одразу ж відреагували на цю трагедію.

Читати ще: Знищенням Маріуполя керує «улюбленець путіна», який командував воєнною операцією в Сирії

«У Маріуполі загинула вихованка моєї одногрупниці. Цьому може бути виправдання? Подивіться на цю талановиту дівчинку. Вона мала підкорювати сцени та дарувати посмішки світу. У чому винні діти? Я вірю, що для кожного, хто причетний до цих злодіянь, знайдеться місце у пеклі. І якнайшвидше», – написала знайома Міщаненкової Аліна Брошкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus