USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Генконсульство Польщі розпочинає в Луцьку новий проект

1 Квітня 2016 11:08
Генеральне консульство республіки Польща в Луцьку розпочинає проект «Луцьк – багатокультурне місто».

Про це йдеться у прес-релізі консульства, - інформують Хроніки Любарта.

Планують провести серію зустрічей, присвячених окремим етнічним групам – караїмам, євреям, чехам, німцям, полякам, росіянам.

«Ми хочемо познайомити мешканців Луцька з його багатокультурною історією та традиціями. Зустрічі, які ми запланували, включатимуть лекції експертів, презентації виставок, пізнавальних програм, фільмів та багато інших форм отримання інформації про минуле міста», - йдеться в повідомленні.

Перша зустріч – з караїмами. До Луцька приїдуть нащадки довоєнних караїмів Луцька, члени Спілки караїмів Польщі. 12 квітня о 14:00 в Галереї мистецтв Волинської організації Національної спілки художників України відбудеться виставка «Карай йоллари – караїмські шляхи», а також презентації, лекції.
Луцькі караїми 1930-х років на вулиці Ягеллонській (Лесі Українки)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus