USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Генсек НАТО анонсував новий пакет допомоги Україні: що він включатиме

25 Липня 2022 18:35
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг анонсував новий пакет допомоги Україні, який включатиме сотні переносних комплексів для протидії безпілотникам.

Про це він заявив в інтерв’ю сербській газеті Kurir, передає ТСН.

«НАТО надасть комплексний пакет допомоги, включаючи засоби захищеного зв’язку, паливо, медикаменти та захисні жилети, обладнання для захисту від мін, хімічних та біологічних загроз, а також сотні переносних протибезпілотних комплексів. У довгостроковій перспективі ми допоможемо Україні перейти від техніки радянських часів до сучасної техніки НАТО, покращити оперативну сумісність та ще більше зміцнити її інститути оборони та безпеки», – наголосив Столтенберг.

Читати ще: Британія надаватиме ще більше допомоги після кожного удару РФ по Україні, – Трасс

Як ми писали, координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі повідомив про затвердження нового пакета безпекової допомоги Україні вартістю 270 мільйонів доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus