USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Гепатит А «спалахнув» серед мешканців одного волинського села

30 Вересня 2013 09:28
У селі Прилуцьке за три місяці зареєстрували 14 випадків вірусного гепатиту А і одна підозра на захворювання у ківерчанина. Народна назва цієї інфекції – хвороба Боткіна або жовтуха. Про це пише газета «Вільним шляхом».
«Характер поширення вірусного гепатиту А у селі Прилуцьке – захворіло 14 людей у семи сім’ях. Тобто, в одній сім’ї захворіло четверо дітей, ще в одній – троє. У двох сім’ях захворіло по двоє чоловік, у трьох – по одній особі», - розповідає помічник лікаря-епідеміолога Леся Прокопчук, інформує Слово Волині.
Медик наголошує, як небезпечно перебувати хворому серед колективу.
Лікарі припускають, що інфекцію завезли люди, які побували у гостях у Володимирі-Волинському. Далі хвороба передавалася по сусідах, адже хворі проживають в одному мікрорайоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus