USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Героя з Камінь-Каширщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

14 Вересня 2022 14:53
Указом Президента України Володимира Зеленського від 2 травня 2022 року солдата Оніщука Владислава Івановича за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відзначено (посмертно) державною нагородою – орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Вручили нагороду мамі загиблого Героя Тетяні Андріївні Оніщук. Про це повідомили у Любешівській селищній раді.

Владислав Оніщук проживав у селі Судче на Камінь-Каширщині. Загинув 31 березня під час виконання бойового завдання поблизу села Новомиколаївка Миколаївської області.

Очільниця Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук, заступник Любешівського селищного голови Володимир Сергійчук та представники ЗСУ висловили безмежну вдячність за виховання достойного сина, мужнього бійця, незламного борця за незалежність і цілісність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus