USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Героя зі Смідинської громади на Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

10 Вересня 2022 19:58
Сьогодні голова Смідинської громади, що в Ковельському районі, Оксана Піцик спільно з начальником П’ятого відділу Ковельського РТЦК та СП Віталієм Гайдою передали орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) батькам загиблого Героя Миколи Булавки.

Про це повідомили у Смідинській громаді.

Після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 24 лютого Микола Булавка пішов до війська. Спершу був добровольцем у теробороні. Про те, що він знову вдягнув однострій військовослужбовця регулярної частини, родина дізналась пізніше. А матері до останнього не міг наважитися сказати, аби та не переживала за нього.

Читати ще: «Я віддала б усе на світі, якби мій брат встав», – сестра загиблого волинянина Миколи Булавки

Командир відділення, головний сержант батареї, прапорщик Микола Булавка загинув 24 березня під час артилерійського обстрілу поблизу села Засілля Вітовського району Миколаївської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus