USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гіркополонківська школа отримала парти з Данії

4 Грудня 2015 17:00
Гіркополонківська загальноосвітня школа Луцького району отримала парти та стільці, які на Волинь передала Українсько-Данська волонтерська спілка «Збережи Україну».

Гуманітарний вантаж з-за кордону прийшов на адресу Благодійної організації «Благодійний фонд «Волинь-2014», - інформують у прес-службі фонду.

Разом із шкільними меблямиблагодійники також передали на потреби школи дитячі іграшки, одяг та взуття.

Вантаж зустріли усміхнені та щасливі обличчя дітей та вчителів. Всі вони висловили слова подяки українцям, які нині живуть в Данії та не забувають про рідну землю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 18:06
Вантаж зустріли усміхнені та щасливі обличчя дітей та вчителів.СТИДОТА!!!Невже у нас не можна виготовити якісну парту???Лісу немае чи металу?А навіщо?Украінці з Даніі допоможуть.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 18:43
Яке право ти маєш критикувати чергове досягнення української національної влади - ще одну гуманітарну допомогу мешканцям країни?
я Показати IP 4 Грудня 2015 19:05
Стид і сором
Я в шоці до я Показати IP 4 Грудня 2015 22:04
Позорище. Невже наші діти заслуговують підбирати недоїдки. І ще цьому і радіти??? А ми здорові і працелюбні українські люди, радієм подачкам і щасливі від того що не можем забезпечити своїх дітей. СТИДНО! ПОЗОРНО!!!
Deymon Показати IP 4 Грудня 2015 21:28
А чим ж можна похвалитися в нашій державі або тим що гроші дадуть нові кредити або гумунітарка вот. Хоча і непогана для дітей слугуватиме. Знаєте краще чим кредит. Бо ті гроші розкрадуть і толку не буде. а тут вже готову продукцію привезли до місця призначення із фотозвітами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus