USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Глава Укроборонпрому спростовує інформацію про свою відставку

28 Грудня 2017 18:12
Генеральний директор державного концерну Укроборонпром Роман Романов не збирається у відставку.

Про це він заявив LIGA.net.

"Романов спростував інформацію ряду ЗМІ про свою відставку і заявив, що продовжить виконувати свої обов'язки", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман 27 грудня ініціював звільнення керівника Укроборонпрому через ситуацію з боргами по зарплаті на Миколаївському суднобудівному заводі. Прем'єр заявив, що в середу підпише документ на ім'я Президента."Раджу керівнику Укроборонпрому сьогодні звільнитися самостійно", - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні працівники ДП "Миколаївський суднобудівний завод" два дні блокували виїзд на Южнобузький міст в Миколаєві, вимагаючи виплатити їм зарплату, що уряд пообіцяв зробити ще до 25 грудня.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман 13 грудня доручив керівництву Укроборонпрому погасити борги із зарплати миколаївським суднобудівникам до 25 грудня.

Однак в держкомпанії заявили, що виплата заробітної плати працівникам підприємства повністю залежить від Кабінету міністрів, який повинен прийняти рішення щодо ракетного крейсера "Україна".

Адже, на думку Укроборонпрому, заборгованість виникла через те, що з лютого 2015 року держава припинила відшкодовувати витрати заводу на утримання недобудованого крейсера "Україна". Самі ж вони погасити заборгованість працівникам заводу, яка зараз вже становить 61 млн грн, не можуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 28 Грудня 2017 18:28
Давно треба усувати таких особистостей з їх посад! Це просто БІДА українців! Скільки можна терпіти цю несправедливість.... На передову їх, нехай попробують воювати цим ла?ном яким держава постачає у війська .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus