USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Главі МЗС Швеції сподобався неформальний одяг Зеленського

31 Травня 2019 16:49
Міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом наполягає, що відхід президента Володимира Зеленського від суворого дрес-коду не має шкоди для його міжнародних переговорів.

Про це вона заявила у п’ятницю в Києві у спілкуванні з «Європейською правдою».

На прохання ЄП зауважити відмінності між Зеленським та Порошенком, із яким вона кілька разів зустрічалася раніше, шведська дипломатка спершу взялася розповісти про схожі позиції президентів (щодо Донбасу та реформ), а потім згадала, наявну відмінність.

«Одна відмінність – це те, що він був у сорочці з коротким рукавом. Це – безумовно інший стиль, ніж був (у Порошенка)», – зауважила вона.

Міністр окремо наголосила, що неформальний стиль не викликає жодних проблем для президента. «Ні-ні, абсолютно ні. Потрібно бути собою», – заявила вона у відповідь на уточнююче запитання Європравди про те, чи є якісь занепокоєння з цього приводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!"№ Показати IP 31 Травня 2019 17:04
Так він ще напевно його гумору не чув і не бачив.
Іван Показати IP 31 Травня 2019 18:12
Ану простежте від дати опублікування цієї статті процес копіювання стилю одягу Президента нашими периферійними доморощеними владними чинушами. З понеділка гарантую з'явиться засилля фото з такими мавпувальниками !
Анонім Показати IP 31 Травня 2019 18:23
Вона...
Арафат Показати IP 1 Червня 2019 01:32
Вона ж - дипломат. Робота в неї така - гарно говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus