USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Главу ВМС Аргентини звільнили через зникнення субмарини

17 Грудня 2017 09:19
Міністр оборони Аргентини Оскар Агуадо прийняв рішення звільнити керівника воєнно-морських сил (ВМС) країни адмірала Марсело Срура.

Рішення було прийнято в зв'язку зі зникненням у Атлантичному океані підводного човна Сан-Хуан із 44 членами екіпажу на борту, передає BBC.

У той же час, родичі зниклих моряків вважають звільнення Срура спробою влади відволікти увагу від трагедії.

Раніше, ВМС Аргентини назвали ймовірну причину вибуху на зниклому підводному човні.

Нагадаємо, що підводний човен “Сан-Хуан” ВМС США зник 17 листопада на шляху з порту Ушуайя в місто Мар-дель-Плата. На борту підводного човна перебували 44 члени екіпажу, вона мала у своєму розпорядженні запас кисню на шість днів.

На початку грудня, операцію з порятунку 44 членів екіпажу підводного човна “Сан-Хуан”, припинити.

Дизель-електричний підводний човен Сан-Хуан (тип Санта-Крус) було побудовано у Німеччині на замовлення Аргентини і введений в дію в 1985 році. Автономність плавання - 30 діб, максимальна глибина занурення - 300 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цукерман М. Показати IP 17 Грудня 2017 09:49
В наших ЗСУ піймали заступника МОУ на мільйонних корупційних оборудках , показали по телебаченню ,а що далі....??? Далі служть він і МОУ . Чим віідрізняється наша "демократія" від аргентинсської... Ще раз переконуюся , що наша ненька Україна - це країна чудес, яка живе по власних законах розвитку . Поки в нас бардак - ми непереможені ....!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus