USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голлівудська акторка Куриленко опинилася в центрі скандалу, заявивши, що вона не українка

9 Травня 2020 23:07
Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко опинилася в центрі скандалу через заяву про свою національність.

Так, 8 травня, у своєму Instagram знаменитість опублікувала фото сина, який розмальовує картонний танк червоними зірками та написала вітальні слова до Дня перемоги, інформує ТСН.

«З Днем перемоги, Європо! А для наших, із завтрашнім Днем перемоги», – підписала фото Куриленко.

Ці слова викликали обурення у користувачів. У відповідь юзери поцікавилися, кого Ольга вважає «нашими».

«Наші» – всі країни колишнього СРСР, які воювали у війні. Зважаючи на те, що республік було багато, аби всі не перераховувати, я написала «наших». Так коротше«, – відповіла Ольга.

Втім на цьому підписники не заспокоїлися та зазначили, що акторка – не українка. У відповідь Куриленко написала, що вона «не українка, а слов’янка».
На це користувачі зауважили, що немає національності «слов’янка». Зі свого боку, модель заявила, що її ДНК-тест показав, що її предки походили не з України.
«Я просто правду сказала. Національність визначають по крові адже правда? Так ось я не 100% українка. А тест ДНК показав, що української крові в мені взагалі немає. Вибачте. Мені, взагалі-то, все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася», – відповіла «дівчина Бонда».

Зауважимо, акторка Ольга Куриленко народилася 1979 року в місті Бердянськ Запорізької області. У 16 років знаменитість поїхала працювати до Парижа моделлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
Всезнайко Показати IP 9 Травня 2020 23:24
Зрада зрадня...)
Імя до Всезнайко Показати IP 10 Травня 2020 10:55
Типова зрада з відомим фіналом плачу.
Анонім Показати IP 10 Травня 2020 00:38
По-моєму вона - циганка
Імя до Анонім Показати IP 10 Травня 2020 10:53
Типу немає Батьківщини де б не була? Якби всі тільки тікали зі своїх рідних місць то не було б куди тікати.
Ваван Показати IP 10 Травня 2020 01:10
Геть пох українка вона чи ні, так пох що аж неудобно!
123 зрадники Показати IP 10 Травня 2020 06:51
Наталія Орейро заспівала по-російськи! Міла Йовович із своєю донькою вірші читають по-російськи! Миротворець скоро лусне!
Імя до 123 зрадники Показати IP 10 Травня 2020 10:50
У Путіна грошей багато купувати пристарілих зірок типу Орейро, але немає для пенсіонерів своїх: "дєнег нет, но ви держитесь" 65- ь років підвищеного пенсійного віку. За Орейро не забувайте радіти.
один ти а не до 123 зрадники Показати IP 12 Травня 2020 14:29
Міла Йовович якраз неодноразово наголошувала що вона з України. Так що завали ...
На що тепер дивитись Показати IP 10 Травня 2020 08:02
Вміють же зірки ламати собі карєру. Що Куриленко що Усик з Ломаченко. Відмовляючись від українського походження заради "крутішого" втрачають прихильників, а нових так і не здобудуть. Росіяни своїх зірок мають. Тест ДНК китайським тестом на коронавірус робили? Як він міг показати словянське походження без українського? Ляпнула. Або..., уважніше придивившись тепер після заяви на широкі скули - монголка з Азії. Ну що ж тепер промоутерством нехай китайці займаються. Та по великому рахунку - це проблеми зірок, намагатись зібравши урожай одних прихильників відмовлятись від них в пошуку нової аудиторії, яка здається більшою і грошовитішою. В підсумку: у розбитого корита з казки про золоту рибку. Що в сотий раз доводить: артисти не найрозумніші незважаючи на їх статки, а просто вдало розмальовані режисерами іграшки "барбі і кени".
Дідо до На що тепер дивитись Показати IP 10 Травня 2020 10:21
Про гаплогрупи чув? За допомогою тесту можна визначити свою. Зроби собі, може ти не українець а бусурман.
Імя до Дідо Показати IP 10 Травня 2020 17:20
Представся своєю національністю для початку. Бусурманином від українського народу не відмовлятимусь.
Бульба до На що тепер дивитись Показати IP 10 Травня 2020 11:09
Ахахахах! Маячня)))!! Ви плутаєте корито!!! Потрібно міняти країну!
Імя до Бульба Показати IP 10 Травня 2020 17:26
Змінюючи країну необовязково плювати в сторону, де не вдалось реалізуватись через поганих чиновників і т. п. Та знову ж таки - це не випадок Куриленко. У неї не було проблем з українською державою. Навпаки просували її кіно. Аж тут "вичерпався ресурс" і треба нові ринки освоювати. Так само як Усик з Ломаченко на Росію планують виступати, заробивши на славі вдаючи українців раніше.
Stalker Показати IP 10 Травня 2020 08:11
Ще одне воно
Бульба Показати IP 10 Травня 2020 08:30
Ну так вона має право... Що Україна їй могла дати)))? Треба міняти країну!!!
Імя до Бульба Показати IP 10 Травня 2020 10:46
Народилась не в чумній Африці чи Азії, де у неї був шанс бути проданою батьками в бордель за козу. Завтра від США відмовиться бо в Люксембургу вища мінімальна зарплата чи Кіпру, де податків нема.
Бульба до Імя Показати IP 10 Травня 2020 13:24
І правильно зробить))))!!! Якщо США її поставлять за бидло і перетворить на безвласного раба, який мусить обслуговувати чиновників і можновладців!!
Імя до Бульба Показати IP 10 Травня 2020 17:02
І хто ж у США Куриленко принижував робив безвласним рабом для обслуговування можновладців? Хто з чиновників України посмів? Мільйонерам усі чиновники можновладці до одного місця. Ви плутаєте випадок Куриленко з простолюдинським. При чому й простолюдини в Україні мають більше прав і можливостей ніж мільярд індійців наприклад. Незважаючи на майже однакове законодавство з Росією, українці кровю майданів і АТО здобули право міняти владу і відповідно шукати варіанту приближення до вищих життєвих стандартів ЄС і США. Поки застрягли - це так, але спроби є, не все втрачено. Мільйонерку Куриленко в США ці проблеми не стосуються, а от люди серед яких жила, земля де народилась і вишиванку, яку вдягала і тут: "я вас не знаю" бо хоче грошей за рахунок просування уже в "інших словян" - це корисливий вчинок і з відповідною взаємністю: інша відома зірка українського походження на перший план вийде.
1234 Показати IP 10 Травня 2020 08:31
А в чому тут гордість, сказати що ти українець? Може в тебе рівень життя кращий чим в Німеччині? Може в тебе соціальних гарантій більше ніж в США? Доходи більші ніж в поляків? Може уряди, які дбають про населення і країну, а не заробляють на народові? Може ти захищений перед чимось в цій країні??? Скоро для всіх слово українець буде прирівнюватись до слова раб! Бо даже залита боярошніком кацапетія нікчемна, серед населення виступає авторитетом. І в цьому треба задумуватись, що ж не так?!
Імя до 1234 Показати IP 10 Травня 2020 10:42
Ти не гордий за своїх батьків?
Бульба до Імя Показати IP 10 Травня 2020 13:35
Не плутайте!! Батьки ніколи не зрадять дітей!!! Ви глянте на місце України про порушення прав ЛЮДИНИ!!! Наша країна хвора! Шкода!!
Імя до Бульба Показати IP 10 Травня 2020 17:16
Батьків і місце народження не вибирають. Українські батьки в Україні - не найгірше місце у світі. Нормальна людина не буде плюватись на це, тим більше, якщо її не стосуються проблеми типу "чиновників і можновладців" як ви висловились в іншому коментарі.
Петро до 1234 Показати IP 10 Травня 2020 10:54
Оце справжня мова ходячого шлунку. Українець (справжній!) ніколи не відмовлявся від своєї Землі, Матері і Батьківщини. Їхали на заробітки в Канаду чи Аргентину, але завжди були Українцями! А от жидомоскальські переселенці з Кацапії - моксєлі та нащадки орди завжди міряли "батьківщину" наповненості шлунку. Заради шлунку могли продати й матір. Чи може не правий? Спитайте в канадської чи аргентинської діаспори. А що живуть шлунки тут погано, то владу собі ви самі собі обираєте і Кабмін. З тим вибором і Вам жити, ніхто гнобителів і казнокрадів вам не призначав.
Любий другг Показати IP 10 Травня 2020 08:40
Не здивуюсь коли Оля оприлюднить іншу частину свого тесту на ДНК, де вкаже, що її коріння пішло від мавпи...Отак...
Громадянин Показати IP 10 Травня 2020 08:50
Типова заробітчанка, одинь з мільйона десь там чогось там досягне за випадковим збігом обставин. Успіхів їй.
51 -а незнаменита Показати IP 10 Травня 2020 08:58
Мабуть в тої акторки і моделі мозги з іншого місця йдуть
Віктор Показати IP 10 Травня 2020 09:17
Якби якийсь доктор наук таке видав то так, було б про що поговорити.. а так - ляпання язиком особи, в якої з особистих досягнень тільки тіло і лице, якими вона успішно торгує.
Попандопуло Показати IP 10 Травня 2020 10:05
Правду кажуть: "Що в розумного на думці, то в дурня на язиці". З її заяви ми можемо тільки зробити висновок, що дурні, вибачте, скоморохи з оточення Ольги, думають про українців.
Свідомий Показати IP 10 Травня 2020 10:11
Задумайтесь, це закономірний результат ваших постійних цькувань. Всі люди створені Господом Богом. Все відбувається з Його волі. Зараз ви цькуєте і насміхаєтесь з Божого творіння. Якщо ви це не зрозумієте, не навчитесь бачити причину, ви потраплятимете в аналогічні ситуаціїї знову і знову. Візьміть того ж Усика чи Ломаченка, яких ви згадали. Проаналізуйте об'єктивно, від початку й до кінця їхні і ваші вчинки до них. Що поганого вони зробили для Вас особисто і для держави в цілому? Не бігали як ви з транспарантами і не шукали легкої наживи як ви, а в поті чола працювали в залі? Вийшли за рамки ваших уявлень про світ? Повірте, майбутні покоління з жахом дізнаватимуться про ваші уявлення, як ми зараз з жахом читаємо про те, що в середньовічній Європі людей спалювали тільки за те, що вони своїм розумом осягнули і зрозуміли, що наша планета має форму кулі. Щоб жити інакше, повинні змінитись в першу чергу ви самі, а не змінювати когось іншого під себе. Це ви, стрибали по майдані, розпалювали ненависть, хотіли легкого заробітку, і в результаті отримали ворожнечу в суспільстві, конфлікти і керівників шахраїв. В чергову річницю я з болем читаю, як вбили Івасюка за українську пісню. А ще більший біль приносить те, що більшість так і не засвоїла цього уроку. Це відбулось через найбільший гріх- гордість. Через возвеличення однієї мови над іншою, одного народу над іншим. І коли ми зараз забороняємо вільний вибір, ми робим такий же гріх, як колись його зробили наші "опоненти". Їх погглинула історія, та їхня поведінка нічого нас не навчила, ми наступаємо на їхні граблі, будуючи свої ідеології, продукуємо нові конфлікти, ми ростимо нових убивць, забуваючи, що все у цьому світі циклічне, і рано чи пізно маятник піде в протилежну сторону, і щоб він не зніс нас на своєму шляху, необхідно просто його зупинити, переставши підживлювати енергією ненависті.
Ваван до Свідомий Показати IP 10 Травня 2020 13:07
#бать ти настрочив! Даже читати впадло.
Хмм Показати IP 10 Травня 2020 10:30
А нащо взагалі приписувати українські корні всім Виїхав за кордон, все ти вже не українець Українці в Україні, і все більше немає ніяких закордонних українців....
09 Показати IP 10 Травня 2020 10:44
Наші люди скоро звихнуться на темі українець не українець, заспівав українською не заспівав, сказав слава Україні, чи не сказав. Норм патріотично настроєні люди не верещать про свою любов до України, не цькують іншомовних, не крадуть один в одного, не дурять один одного на кожному кроці, а працюють не лише з врахуванням особистих інтересів, а й державних. Зокрема, споачують податки і тд. Показник чи є у нас справжні патріоти, тосистан розвитку держави протягом майже 30 років. Який він, всі знають
Так до 09 Показати IP 10 Травня 2020 13:25
Бо є велика різниця між патрітом і націоналістом.одні люблять свою країну мову людей а інші ненавидять усіх хто не українець. У кожної людини свій вибір.
Імя до Так Показати IP 10 Травня 2020 17:11
Сам вигадав чи хто підказав?
Бульба Показати IP 10 Травня 2020 11:02
А Вам не соромно, що Ви такі українці? Це ж з Вашої мовчазної згоди відбуваються ганебні процеси де не глянь- суди, поліція, медицина, дороги, податки... Продовжувати
Імя до Бульба Показати IP 10 Травня 2020 17:08
Українці багато жертв поклали для змін. На Майдані тільки убито більше сотні людей, які повстали проти цих всіх суддів прокурорів. Так що не з мовчазної згоди. Тут ви сплутали з кимось. Інша справа неуважність і легковажність виборців.
Народна прокуратура Показати IP 10 Травня 2020 11:32
Якщо вже українців звинувачувати у тому, що вони возвеличують свою мову над іншими, то що тоді можна сказати про росіян, поляків, англійців? Напевне, українці розпочали івпроваджувати у життя свої імперські традиції і захоплювати чужі землі, прикриваючись "братньою любов'ю" і заперечуючи парво іншого народу на власну державу, мову і історію?
Остап Вакарчук Показати IP 10 Травня 2020 12:38
Як гарно правда, сидіти вдома на диванчику, прикриваючись відпусткою для подолання наслідків коронавірусу та розписувати тут усяку нісенітницю.
Анекдот 90 х Показати IP 10 Травня 2020 14:10
Поляк-професія, молдаванин - діагноз, єврей-засіб пересування. Скоро ми заберемо собі першість у філіпінців?
До українець Показати IP 10 Травня 2020 14:11
А ще й вишиванки вдягає!
Ксеня Показати IP 10 Травня 2020 15:19
Про Німеччину, до-речі, після війни 1939-1945 р.р. німці ще досі соромляться своєї національності, через злочини, які вони робили проти людства! Поки "великие могучие" перед трибуналом в Гаазі не постануть, злочини проти України,Грузії, Абхазії, Придністров"я, Сирії і т. п. будуть продовжуватись! Українці заражені комплексом меншовартості через майже столітнє знущання, фізичне знищення голодомором, тюрмами і репресіями, знищення мови, культури, національної самосвідомості і приниження східним і західним сусідами, а ця дівчинка є тільки результатом тих імперських посягань на нашу землю.
Імя до Ксеня Показати IP 10 Травня 2020 17:11
Маєте рацію, Ксеню.
55 до Ксеня Показати IP 11 Травня 2020 05:17
Українці заражені синдромом меншовартост і це однозначно, але не через сторічне гноблення. Українці такі є. Завжди знаходились зрадники,прихлєбаї, є так і тепер. Чого вартий Батурин. Захисників Батурина небезпека захопила зненацька зсередини, через зраду. «Один із полкових старшин, Іван Ніс, прибув до Меншикова і вказав йому таємний спосіб добути Батурин, – пише про ці події Микола Костомаров. Можна сказати одне, самі винні у тому як живемо, ніхто інший

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus