USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому скандал з офшорами може бути вигідним Порошенку

4 Квітня 2016 17:49
Порошенко всіх переграв. Поки весь світ смакує скандальне розслідування, в якому стали відомі секретні офшори гаранта України, експерти вважають, що несподівано витік інформації може стати на руку Порошенку, - інформує Wikilex.

Нагадаємо, понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Вчора вони приступили до публікації викривальних статей, одна з яких розповідає про секретний офшор і «моральний злочин» Петра Порошенка.

Психолог і блогер Віктор Федорончук написав про те, як найнесподіванішим чином скандал з панамським офшорами президента України грає йому на руку. З його слів, інформація про активи гаранта Конституції була вкинута спеціально, мало не з ініціативи команди Порошенка.

Свою теорію Федорончук будує на тому, що звинувачення проти глави держави виглядають досить мізерно, незважаючи на масове обурення громадськості. Як вважає Федорончук, пред'являти мільярдерові приховування 3 тисяч доларів - це просто смішно. У підсумку народ "випускає пар в свисток", звинувачення проти президента не носять серйозного характеру, позиції Порошенко зміцнюються, так як його противники виглядають явно безглуздо.

Нагадаємо, що раніше в Генпрокуратурі заявили про те, що не побачили складу злочину в діях президента України.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ГОНТАРЕВОЇ ЗНАЙШЛИ ЗВ’ЯЗОК З РОСІЙСЬКИМ КАПІТАЛОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Квітня 2016 23:06
Саме створення офшору без ліцензії Нацбанку вже є порушенням законодавства. бізнес-активність херанта - ще одне порушення. ну і поки що не відомо, чи відмивались гроші через офшори. ПРО МОРАЛЬНУ МОРДУ ЛИЦЯ ЗАПЕКЛОГО БОРЦЯ З КОРУПЦІЄЮ Я ВЖЕ МОВЧУ
Віктор Показати IP 5 Квітня 2016 08:35
Нехай психолог Бондорчук сходить по психлікарні.Тільки деб??лезірована людина може зробити такі припущення.ПРИ?УРОК!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus