USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аплодували стоячи: у Луцьку виступила харизматична Джамала

23 Листопада 2019 09:29
Знана українська співачка Джамала, яка у 2016 році перемогла на Євробаченні, виступила у Луцьку на честь десятиріччя творчої діяльності з кращими піснями.

Концерт, організований івент-агенцією «Tikhonov сoncert and event agency», відбувся у п’ятницю, 22 листопада, у Волинському академічному облмуздрамтеатрі імені Т.Г. Шевченка.

Під час ювілейного концерту Джамала презентувала нову концертну програму «10», що вмістила в себе найбільш знакові композиції співачки. За весь цей час виконавиця і авторка пісень встигла випустити п'ять студійників та два міні-альбоми, а її харизма, сценічна майстерність і талант гарантували не лише насичену музичну програму, але й цікаве шоу.

Окрім того, харизматична співачка розповіла, що уже відзняла кліп до пісні «Ціна правди!», що стала саундтреком до однойменного фільму Агнешки Голланд, прем’єра якого відбудеться незабаром.
«Мене неймовірно вразила історія, яка стала основою для картини. У центрі сюжету – звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю», — розповідає Джамала.

Україна любить Джамалу – і справа не в тому, що вона брала участь в «Євробаченні», гідно представила нашу країну на сцені міжнародного конкурсу і повернулася з перемогою. Це лише один з етапів її творчості, який ми запам’ятаємо завдяки пісні «1944». Народна артистка заслужила любов неймовірним голосом, щирістю та емоційністю, яким позаздрять більшість її колег по сцені.

Протягом виступу лучани обдаровували співачку квітами та смаколиками.
Окрім того, улюблениця публіки неодноразово спускалася в зал, аби потанцювати із найменшими фанами, обіймалася із прихильниками та дарувала лучанам щиру посмішку.

«Обов’язково приїду до Луцька наступного року, бо у вас публіка дуже гаряча», - зазначила Джамала.
Варто зауважити, що лучани покликали співачку «на біс». Під час фінального виходу на сцену вона заспівала пісню, із якою здобула перемогу на «Євробаченні-2016» - «1944».

Лучани проводжали виконавицю, аплодуючи їй стоячи.
Текст та фото -Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 23 Листопада 2019 09:56
Браво Джамала! Браво -Лучанам!
1 Показати IP 23 Листопада 2019 11:39
В неї більше однієї пісні?0_о
Активіст Показати IP 23 Листопада 2019 13:42
А як же Крим, і сім'я з російським громадянством? А ви хлопайте і несіть свої "бабосіки".
Лицар до Активіст Показати IP 24 Листопада 2019 00:59
Шановний, не "хлопайте" (на русском языке), а "плескають" (рідною українською мовою) в долоні!! А щодо Джамали, то вона своєю творчістю для національного культурного простору й історічної пам'яті робить колосальну роботу і це видно неозброєним оком, візьмімо хоча б останні події у кінематографії: вона написала і музику, і текст саундреку до архіважливого фільму про Голодомор! А от коли нарешті розвалимо імперію "русский мир", тоді нарешті Крим стане українським й обов'язково з мешканцями у ньому з українським громадянством!
Активіст до Лицар Показати IP 24 Листопада 2019 16:15
Ну ну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus