USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Голос молоді: у Луцьку – міжнародний молодіжний форум

8 Листопада 2018 11:53
#4YouthLutskForum: Голос молоді. Почути, не можливо, відмовити - міжнародний молодіжний форум відбудеться у Луцьку. Про це повідомляє Відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Молодь запроваджує нові інноваційні технології, відкриває власні справи, створює фонди, організації, підприємства, робить революції та активні зміни в країни. І це все відбувається у теперішньому часі.

Та як часто запитують саму молодь про її проблеми та виклики, які ставить перед ними життя та суспільство? Чи дослухаються до думки молодих людей, коли приймаються рішення на рівні міста, області та держави? На скільки серйозно сприймають її голос та пропозиції?

"Маєш, що сказати з цього приводу? Реєструйся на Форум #4YouthLutskForum: Голос молоді. Почути, не можливо, відмовити", що відбудеться у м. Луцьк 20 листопада 2018 року. Організатори – департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та ГО "Молодіжна платформа", - йдеться у повідомленні міської ради.

Вас чекає море нових знайомств, цікавих спікерів та можливостей. Участь можлива лише після відбору організаторів за реєстраційною формою: http://bit.ly/4youthlutskforum. Дедлайн заповнення аплікаційної форми 15 листопада 2018 року о 24:00.

Усім зареєстрованим учасникам прийде лист із результатами можливості участі у форумі 16 листопада 2018 року.

Організатори не покривають транспорті витрати та проживання. Учасники будуть забезпечені легким обідом під час форуму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus