USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Голос покоління Х»: у Луцьку лунали безсмертні хіти легендарного рокгурту. Фоторепортаж

17 Березня 2023 11:10
Учора, 16 березня, драйвовий рокгурт Fontaliza в супроводі симфонічного оркестру «Наспів» запалював зі сцени луцького драмтеатру. Триб'ют-шоу «Nirvana З Оркестром» підкорило серця глядачів легендарними треками 90-х, які й сьогодні залишаються на топових позиціях світових музичних чартів.

Формат триб'ют-шоу надзвичайно популярний на Заході. Він складається з кавер-версій пісень відомих музикантів, часто із залученням оркестрів.
Нині ж у Луцьку презентували триб'ют-шоу «Nirvana З Оркестром». Майже двогодинне шоу запалило усіх шанувальників легендарного гурту, який за дуже короткий час свого існування встиг підкорити аудиторію щирістю та оригінальністю виконання пісень Курта Кобейна.
З 1987 року – часу заснування гурту Nirvana – світ побачили лише три студійні альбоми колективу. Його коротка, але така яскрава історія трагічно перервалася зі смертю Курта Кобейна 5 квітня 1994 року.

Кобейн увійшов до когорти 100 найвидатніших гітаристів усіх часів за версією авторитетного музичного журналу Rolling Stones. Своєї ім’я в історію світової рок-музики він вписав насамперед завдяки оригінальному стилю виконання, який назавжди пов’язав стилістику ґранджу саме з Nirvana.
Концерт розпочався з треку Something in the Way, який нині набув надзвичайної популярності через використання у ролі саундтреку до нової частини блокбастера «Бетмен».
Перед глядачами, які із захватом реагували на кожну композицію, що лунала зі сцени, розгорнулося яскраве музично-світлове шоу.

Закінчився концерт традиційним викликом рокерів на біс. Глядачі зібралися під сценою та запалювали на повну, не стримуючи емоцій!

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus