USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Голосуй не ПО Приколу»: в мережі потролили заяву Вакарчука

27 Березня 2019 17:48
«Вакарчук закликав голосувати «не по приколу». Політик, який сам суцільний прикол», – так відреагували мережі на заяву фронтмена групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, співак оприлюднив відеозвернення, в якому закликав українців голосувати на президентських виборах відповідально, а не «по приколу».

«Вибори президента України для мене не «прикол». Тисячі наших співвітчизників, у тому числі молодих людей, віддавали своє життя й віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно вибирати. Пам’ятайте про це. Голосуємо відповідально! Голосуємо не «по приколу», – сказав музикант.

«Слово і Діло» розбиралось, як у соціальних мережах відреагували на заклик Вакарчука.

«Вакарчук закликав голосувати «не по приколу». Політик, який сам суцільний прикол. Сподіваюся, йому хоч відвалили солодких «рошенок» за цей недвозначний випад проти Зеленського?» – написав В’ячеслав Чечило.



«Вакарчук – одне з найбільш деструктивних явищ на цих виборах. Людина з колосальною суспільною довірою просто боїться втратити наявні блага й підтримати когось конкретно, як варто було б громадському лідеру. Чому не можна прямо підтримати Гриценка? І чому не можна виразно пояснити відмову в підтримці? Тому що не хочеться заважати перемозі Порошенка й втрачати старі, в тому числі фінансові, зв’язки? Ну, тоді прямо підтримай Порошенка, чому ні. І без цього можна зробити висновок, кому ти підіграєш. Не хочеш ототожнюватися з негідниками й перекреслювати можливі майбутні союзи, якщо Порошенко програє? Ну, смішно. Претендент на національне лідерство, який боїться будь-якої виразної позиції. А як тоді будеш заходити до парламенту восени й для чого?», – написав Дмитро Литвин.



«Чому Вакарчук думає, що він не має права мовчати? Він має повне право мовчати. Він хто? Будда? Папа Римський? Хто поклав на нього обов’язок не мовчати? Чому? Що змінюють його слова? Він просто співак, яких у нас десятки й сотні. Співак, який вирішив залишитися співаком. А тут раптом він не має права мовчати. Яка фантастична зарозумілість», – вважає Антон Ходзе.



«Добре, що Вакарчук зробив заяву, в якій головним мотивом було не голосувати за Зеленського, погано, що він так і не назвав його прізвище прямо. Сподіваюся, перед другим туром він зробить персоніфіковану заяву», – написав Святослав Батов.



Тим часом, як інформує канал 24, кандидат у президенти Володимир Зеленський відповів Вакарчуку, жартівливо потроливши кандидатів, які фотографуються на заправках.

Володимир Зеленський в Instagram виклав фото, на якому він з друзями з «95 кварталу» їдять сосиски на заправці.

«Щоб не бути «ПО Приколу», вирішили бути серйозними, як всі», – підписав фото Зеленський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
КЕТ Показати IP 27 Березня 2019 18:02
подивіться інтервю вакарчука з сонею кошкіною. там суцільне резонерство і позиціонерство. враження, що він не має ніякої власної позиції просто боїться висловитись не вгадавши майбутнього президента. вважаю, що цією НЕ позицією він дуже багато втратив. щось пропало в ньому... не той вакарчук.
ZET до КЕТ Показати IP 27 Березня 2019 18:22
А ще розкажіть людям хто така та Соня Кішкіна (Ксенія Василенко) )))
777 до ZET Показати IP 27 Березня 2019 23:43
Він в чомусь правий, давайте не будемо брати до уваги головного героя комедійного серіалу "Слуга народу", який був знятий можливо спеціально під вибори, оскільки у нас країна телезомбувана, а включимо мізки та й подумаємо, кіно - кіном, а це вибір на наступні п'ять років... Просто не бажаю жити як у "Сказочний руси".
Навуходоносор Показати IP 27 Березня 2019 18:15
Человек, который во время учебы в университете изучал физику как специальность, должен свои мысли выражать более точно и ясно, а не в жанре уличной гопоты. Эх, Слава, ты хоть и мужчина, но не орел...
Валентина Показати IP 27 Березня 2019 18:33
Слова Вакарчука: Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови, – зазначив Вакарчук. Кандидат у президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами у прямому ефірі та без суфлера. Має назвати імена членів своєї команди (майбутніх очільників МЗС, Міноборони, Генштабу ЗСУ, ГПУ, СБУ. – Ред.). Повинен продемонструвати на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому. Отож висновок... Кандидат повинен мати вже досвід та звітувати про минуле. Брати участь в теледебатах без суфлерів, назвати імена членів своєї команди. Три вимоги.... Неважко здогадатись, що Вакарчук на стороні Порошенка.
777 Показати IP 27 Березня 2019 21:27
этот блеющий лицедей,всегда за тех кто у корыта...
777 до 777 Показати IP 27 Березня 2019 23:44
Іване, Ви знову забули про рідну мову...
скептик Показати IP 27 Березня 2019 23:42
останнє фото - це не Abbey Road. це голопупівка- пляц
Анонім Показати IP 28 Березня 2019 09:02
Славко - молодець. З таким же закликом звернувся до молоді Хливнюк і Бронюк.. Чекаємо звернень від Сергія Притули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus