USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова ФДМ України провідала й Кошарука

1 Серпня 2008 16:08
Голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк, яка перебувала з робочим візитом на Волині з метою представлення нового начальника регіонального відділення Фонду Едуарда Стоєва, зустрілася з головою Ковельської міської ради Сергієм Кошаруком. Про це повідомляють 1 серпня «Волинські Новини».
За інформацією оргвідділу оргвідділу Ковельського міськвиконкому, мер міста та  голова Фонду держмайна обговорили питання щодо функціонування дитячого садка «Веселка» та гуртожитку по вул. Олени Пчілки, 21. Валентина Семенюк наголосила, що ФДМУ на меті повернути у державну власність, у власність громади, соціальні об’єкти. Вони повинні працювати за цільовим призначенням.
На зустрічі також були присутні новопризначений начальник регіонального відділення Фонду держмайна України у Волинській області Едуард Стоєв, ініціативна група (підприємці, батьки, які займаються проблемою дитячого садка «Веселка»). Пані Семенюк взяла на контроль це питання та доручила його вирішення Едуарду Стоєву.
Довідково:
Функціонування дитячого садка «Веселка» (КП «Ковельбуд» ) уже протягом кількох років залишається під загрозою. Питання щодо відновлення статусу юридичної особи цього дошкільного закладу та повернення його до державної власності розглядалися на нараді за участю міського голови , депутатів міської ради та громадських активістів.
Справа про повернення дитсадка до державної власності перебуває на контролі у ФДМУ (оскільки це питання є їх компетенцією). Розпорядженням міського голови створено робочу групу для встановлення законності зняття з цього дошкільного закладу статусу юридичної особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus