USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Голова Волинської обласної ради привітав майбутніх медиків. ФОТО

1 Вересня 2009 10:55
У Луцькому базовому медичному коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня знань за участі духовної та світської влади області. Про це 1 вересня інформує репортер «Волинських Новин».Привітати студентів Луцького базового медичного коледжу прибули голова Волинської облради Анатолій Грицюк, Архієпископ Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл, духовенство Свято-Троїцького собору, начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної адміністрації Ігор Ващенюк.
Двоє зразкових студентів закладу на початку урочистостей пішли до пам’ятника Тарасу Шевченку, щоб покласти квіти, а першокурсникам медколеджу представили керівництво навчального закладу. За словами його директора Зиновія Крижанівського, «цьогоріч до коледжу вступило 240 нових студентів». Він подякував за допомогу Анатолію Грицюку та Ігорю Ващенюку. 
Владика Михаїл привітав майбутніх медиків з Днем знань та спільно з священиками помолився за їхнє здоров’я. Також архієпископ окропив усіх присутніх свяченою водою. Анатолій Грицюк у своєму виступі побажав, щоб «здоров’я та натхнення, жагуче бажання вчитися не покидало вас». «Вчіться. Життя людське складне», – зазначив пан Грицюк. Крім того, він привітав педагогічний колектив медичного коледжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus