USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова Волинської ОДА не бачить трагедії у провалі свого звіту

15 Січня 2009 14:50
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк у коментарі представникам ЗМІ краю зазначив, що трагедії в тому, що Волиньрада провалила його звіт, він не бачить. Про це 15 січня інформує репортер «Волинських Новин».
Микола Романюк шкодує, що в цьому випадку перемогла політика. За словами голови ВОДА, до цього причетна нинішня виборча система. Якби депутатів обирали за мажоритарною системою, то рішення було б іншим. Микола Романюк сказав, що не буде робити з цього приводу політичних заяв. Таким чином фракція БЮТ заявила про свою опозицію. «Трагедії в цьому не бачу», – наголосив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Січня 2009 15:43
"Якби депутатів обирали за мажоритарною системою, то рішення було б іншим" - Микола ярославович підтверджує, що якби була інша ситема виборів тоді б депутатів нагнули б як треба і вони б проголосували як треба. А так не нагнеш виходить? Дійсно є про що шкодувати.
АнтиБЮсТ Показати IP 15 Січня 2009 16:50
А так їх колгоспник нагнув і вони завалили звіт губернатора
Анти ЭЦ Показати IP 15 Січня 2009 19:11
Дано пора показати хто в хаті господар. А Романюк дурака валяє ,що Кривицький ,Заремба ,і тд не роблять порушень. А кучеренко обізвався ,що "цуцу" з маршрутчиків можуть перехватити? Кучеренко це перший на Волині Автомахінатор. Ще в дев"яності роки його грузовий червоний МЕРС, зароблені гроші гроші ховав в Польщі . А тепер службову пенсію добуває.Отакі кадри у Романюка всюди (хто не на нарах ще)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus