USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голові ОДА імпонує робота журналістів «Волинських Новин»

28 Липня 2009 15:20
Сьогодні, 28 липня, в інтерв’ю «ВН» голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк зізнався, що йому імпонує робота журналістів видання, бо їхні підходи до висвітлення інформації є дійсно неупередженими, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вітаючи всіх працівників веб-ресурсу з річницею, Микола Романюк зазначив, що за рік видання помітно прогресувало і з кожним днем воно стає цікавішим. «Я його читаю щогодини  на роботі, або в машині. Коли перебуваю поза межами Волині, то також дізнаюся новини саме з вашого сайту», – зізнався губернатор.  
За словами Миколи Романюка, йому імпонує робота журналістів «Волинських Новин», бо їхні підходи до висвітлення інформації є дійсно неупередженими і можна дізнатися про позицію  різних людей, які сповідують протилежні погляди на ту чи іншу ситуацію. «Знаю, що ваш сайт читають в інших областях», – ствердив він. 
Голова Волинської ОДА побажав усім, хто причетний до роботи сайту, успіхів, а самому інтернет-виданню – високих рейтингів. Про що ще спілкувалася журналіст Оксана Лукашук із губернатором Волині Миколою Романюком, читайте завтра в рубриці «Акценти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus