USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голові Волиньради скаржилися на дії депутатів від БЮТ у Луцькраді

29 Жовтня 2008 14:45
Голові Волинської облради Анатолію Грицюку, який є очільником Волинської обласної організації ВО «Батьківщинва», скаржилися на неправомірні дії депутатів Луцької міськради від БЮТ під час його особистого прийому громадян лучанка Ольга Нестерук, – повідомляє 29 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла скаржниця, при будівництві багатоповерхівки на вулиці Коперніка вона та її сім’я вклали дольову частку в три квартири. За словами пані Нестерук, умови договору вони виконали на сто відсотків і навіть отримали акт передачі помешкань.
 
Однак ордерів на квартири та технічних паспортів родині не надали, аргументуючи відмову заборгованістю по сплаті їх часток та вимагаючи розірвання договору, після чого сім’ї повернуть вкладені кошти.
 
Вважаючи це ошуканством, лучанка Ольга Нестерук подала позов до суду. Проте, як наголошувала під час розмови з паном Грицюком скаржниця, ще до закінчення судової справи друга сторона договору – а це депутат Луцької міської ради від БЮТ – уже знайшла покупця з Рівненської області на ті три квартири.
 
Пані Нестерук обурювалася, що це «лізучи до неї в кишеню, заробляються гроші». «Якщо ми таким чином тоді купили порівняно недорогі квартири по 70 тисяч доларів США, то зараз їхня ціна зросла вдвічі», – скаржилася лучанка.
 
Ольга Нестерук впевнена, що судову справу вона виграє, а до пана Грицюка вона звернулась «лише повідомити про неправомірні дії депутатів Луцької міськради, зокрема депутатів БЮТ». Натомість голова Волинської облради пообіцяв зробити «відповідні висновки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вінстон Показати IP 29 Жовтня 2008 15:00
Відчуває БЮТ кончіну, і получить щей "лящіну".
антидот Показати IP 29 Жовтня 2008 15:02
Ім'я депутата оголосіть!
Темний Показати IP 29 Жовтня 2008 15:09
Хто це, хто, дурить народ?
Мирослава Показати IP 29 Жовтня 2008 15:16
Мирославі Вінстону. "Кончіну" пишеться через "и".
Комуніст Показати IP 29 Жовтня 2008 15:23
При чому тут БЮТ. Хіба депутати продають квартири? Пані Нестерук, колись жартували: Чим сильні жінки? Американка - ділом, француженка - тілом, мадярка - терпіння, німкеня - вмінням, японка грацією, а радянська вумен - парторганізацією. Так от радянські часи пройшли і не треба стукати на депутата не через його депутатську діяльність. Якщо ви між собою щось чи когось не поділили - не біжіть у парторганізацію, розбирайтесь самі між собою.
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 15:49
Ви суть то зрозуміли? Депутат Луцької міськради продав 3 (ТРИ) квартири. Де він їх взяв то?
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 16:20
Мова ведеться не про депутата, а про керівника одного з домобудівельних комбінатів, а те шо вона по ходу депутат, то таке
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 17:12
Мова iде про депутата i депутатку.якi дурять народ i отримують вiльнi земельнi дiлянки по вул.Ветеранiв.
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 17:34
То це Вайман з своєю Алочкою? так i говорiть.ДА НЕГАРНО.
Депутатка Показати IP 29 Жовтня 2008 17:35
А никто из здешних умников не хотел бы поговорить об участке на Ветеранов немного в другом ключе?
Темний Показати IP 29 Жовтня 2008 17:59
До чого тут Алочка? Вона що, директор чи власник? Поясніть, будь ласка.
Лучанка Показати IP 4 Листопада 2008 16:00
Депутати керують будівельною організацію.Залучають по договорах кошти на будівництво, а після здачі будинку в експлуатацію вимагають з людей доплати.Якщо не згідні, миттєво укладаються договори на ці квартири на підставну особу і використовуючи зв"язки, вони лобіюють рішення міськвиконкому про присвоєння права власності не людям, а собі. Все це всіляко підтримується судом, де в них також гарні відносини з Головою, який вирішує все, що потрібно. В результаті комусь - квартирка на Коперніка, а комусь - 0,5 га землі на Ветеранів. І все це за кошти лучан!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus