USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Головне - не програли і зберегли обличчя», - Віталій Кварцяний

15 Липня 2013 07:58
Віталій Кварцяний, головний тренер луцької «Волині», дав післяматчевий коментар після учорашньої нічиєї з київським «Динамо» (повідомляє офіційний сайт клубу):
- Враховуючи те, що грали з «Динамо», ми не втратили обличчя – і це найголовніше Звичайно, є ще дуже багато питань. У нас були цікаві моменти, але через брак не змогли їх реалізувати.
Грали добре перші «-надцять» хвилин, а потім був сумбур – багато чого не виходило. Я зірвав голос – кричав хлопцям, але мало що виходило. «Динамо» нам дало хороший урок. У нас молода команда: сьогодні чотири гравці дебютували, вони сильно хвилювалися, але є й дуже багато проблем – це і функціональна готовність, і технічна майстерність – усе це закладається на молодіжно-юнацькому рівні.
Головне, що не програли і зберегли обличчя. Гравці хвилювалися, але вистояли. Можу виділити Шикова. Незважаючи на те, що ми програли в швидкості, ми встояли. Воротар? Він помилився. Ми йому казали: «Тримай ближній кут», а він не слухав – половину зарплати втратив.
Єдиний, ким я незадоволений – це Бабир, йому не вистачає характеру, будемо говорити з ним.


Головний тренер "Динамо" Олег Блохін прокоментував нічию своєї команди в матчі проти луцької "Волині" так:
- Нервова гра, ми повинні були обігравати "Волинь", але не реалізували моменти і пропустили необов'язковий гол, гол з роздягальні. То пас не могли віддати, то м'яч у ворота хотіли завести, але рахунок на табло. Ми втратили два очки і надолужувати доведеться в іншому місці - з "Шахтарем", "Металістом".

- Наскільки ймовірно, що Браун, Тремулінас, Беланда зіграють з "Говерлою"?

- Бенуа не зможе, Беланда не набрав форму поки, те ж саме з Ленсом і Мбокані.

- Чому ніхто не вийшов у мікст-зону?

- Не знаю. І в радості, і в гіркоті треба спілкуватися з пресою, я так вважаю. Я ж прийшов, хоча на душі кішки шкребуть.

- Потворне суддівство було сьогодні...


- Я це не обговорюю - мене вже видаляли.

- Команда не готова функціонально?

- Та ні, у другому таймі "Волинь" стояла стіною. Попереджали про це команду. Будь-яка команда, яка не може показати клас, просто б'ється.

- Недооцінка була? Ви вивчали суперника?


- А як вивчати, якщо вони ніде не грали? Якихось гравців я знав, а про решту навіть уявлення не було. Але знав, що стоятимуть стіною - це стиль Кварцяного. Молодець! Треба привітати його з завойованим очком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus