USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головні тренери прокоментували прикру нічию «Волині» з «Олександрією»

18 Вересня 2016 20:01
Головні тренери поділилися враженнями від результатів поєдинку 8 туру «Волині» з «Олександрією».

про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Нагадаємо, заслужена перемога «Волині» «зірвалась» на станній хвилині - 1:1.

Так, головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував прикру нічию:

«Думаю, що багатьом спеціалістам та знавцям футболу, які переживали за «Волинь», напевне, прикро, що ми не перемогли. Якщо закінчується функціональна свіжість, з`являється втома, яка заважає кваліфіковано працювати з м’ячем.

Коли суддя додав 6 хвилин, він нас фактично вбив, бо вже гравці кілька разів відчували неприємні моменти, коли ми пропускали на останніх хвилинах.

Мої гравці сьогодні хотіли виграти, їм потрібна була перемога, як повітря для дихання. У нас попереду в середу матч на Кубок, а в суботу відразу гра із Шахтарем. Але десь ми вистрелимо, просто так не минають ці втрати.

Ми казали на початку сезону, що нам буде дуже важко, але ми старатимемося грати відповідально і бути організованими. Ми граємо відповідально, але молодь ще не має відповідних резервів. Вони екстерном здають іспит у великому футболі. Клуб поважає ставлення наших юних футболістів , усі фактори мотивації молодь має. Шкода, що мало працює над деякими моментами тактики наша школа. Ми в основі допрацьовуємо за U-19 і U-21.

Вважаю, що для лучан буде приємно вболівати саме за своїх футболістів, які народилися і навчилися грати у Луцьку. Думаю, що спротив від цієї зміни є, хоч і хочеться згадати прикрі моменти, коли виходили в атаку троє' проти двох, четверо проти трьох. У таких моментах і виявляється кваліфікація футболістів.

Мало було прострілів на Петрова, один дав Дудік і Петров забив відразу. Якби було десять, то він завершив би п’ять.. Шкода, що загубили сьогодні реальні очки. Це б дуже підтримало футболістів. Перемоги народжують розвиток. Але ми самі винні, що не забили свої моменти».


Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран сказав:

«Думаю, що гра сподобалася вболівальникам, бо багато моментів було, як біля воріт суперника, так і біля наших. Нарешті ми, пропустивши гол, зуміли зрівняти рахунок. Вдячний хлопцям за самовіддачу, за бажання перемогти. Ми їхали саме за перемогою, але нічийний результат також закономірний з огляду на те, що зрівняли рахунок тільки на останніх хвилинах. Волинь показала себе тільки з найкращої сторони».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus