USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Головній освітянці Волині оголосили догану

23 Квітня 2015 12:43
Оголошено догану Начальникові управління освіти і науки облдержадміністрації Валентині Загреві оголосили догану за порушення норм трудового законодавства.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Згідно з повідомленням, до Валентини Загреви дисциплінарне стягнення за звільненого нею чиновника.

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Підстава – порушення норм трудового законодавства при звільненні начальника відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації,- йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 71
за Показати IP 23 Квітня 2015 13:03
люстрацію їй
Коментар Показати IP 23 Квітня 2015 13:04
Ольго Iванiвно, чому ще не написано нi одного коментаря?
Коментар до Коментар Показати IP 23 Квітня 2015 13:05
Ой, уже написано, вибачте.
держслужбовець Показати IP 23 Квітня 2015 13:14
Коли вже Президент наршеті Гунчик оголосить догано за незадовільну роботу голови ОДА. Ще такого голови область не мала, який крім своїх абміцій нікогоне бачить, у всьому бачить лише піар. Де ж буде хоч якась робота. А то тіко медіатацією займаєтьсч сказано - зроблено, то він так для себе все гооврить, щоб переконатися, що він разумаха.
петруха Показати IP 23 Квітня 2015 13:53
цікавий поворот...
исса ндойе Показати IP 23 Квітня 2015 13:54
Треба гнати давно вже , один у Вода , а це якийсь недоробок, - э нормальни педагоги..
вчителі Волині до исса ндойе Показати IP 4 Травня 2015 07:50
Ця людина недостойна звання педагога. Вона систематично принижувала багатьох "неугодних" не бачила реальних заслуг педагогів і знущалась на атестації. У неї багато тпослідовників і в ВВ педколеджі- де за застіллями рішала проблеми і і в школах. Звання методиста коштує на Волині 1000 зелених, а не метод доробки.
Екс (з милості п.Заг Показати IP 23 Квітня 2015 14:11
Дуже добре пам'ятаю візит п.Загреви до школи в серпні 2014 р, "присвячений" мені (цього не забудеш!) . А трохи пізніше зазаначена у вище згаданому Наказі обласної освітянської очільниці Ольга Іванівна Богданович на моє запитання , хто ж може захистити сьогодні директора школи, бо ж він (директор школи) нині "як той жолудь :не знає де впаде і яка свиня його з'їсть" (В.Громовий) впевнено відповіла " Обласне управління освіти!". Так ось як справа обернулась smile emoticon А справедливість ТАКИ Є !!!
Анонім до Екс (з милості п.Заг Показати IP 23 Квітня 2015 14:17
Панi Наталю Тхоржевська, ви так само добре граєте на публiку, як i Ольга Iванiвна, от тiльки толку вiд цього мало. Ну вернеться Ольга Iванiвна i зметуть її через трохи з її зухвалiстю знову. Цей круговорот г...на в гадюшнику пiд назвою "освiта" буде продовжуватись доти, доки в головах педагогiв буде присутнiй отой комунiстичний стержень , дякуючи якому вони зараз так переконливо кричать про патрiотизм.
Наталія Тхоржевська до Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 07:52
Бачите, п. Аноніме, справа в тім,х то В ЧОМУ бачить толк . Якби сенс (мета) всього, що роблю останнім часом , мав хоч якийсь стосунок до амбіцій щодо посади – це могло б вирішитись ще ТОДІ в судовому порядку ( як це зробила О.І.) Та судження кожного залежить , мабуть, від його рівня , а тому –Бог суддя нам всім… Але разом з тим –це одна з причин того, що кожне слово намагаюсь підкріпити конкретним прикладом (справою) - Ви ж, безсумнівно, "забігаєте" на мою сторінку в ФБ і ВСЕ бачите :-) А щодо "звільнення" директорів -то п.Загрева одноосібно такого рішення НІКОЛИ не прийме без відомого "ВЕРШИТЕЛЯ ДОЛЬ" і це -не Гунчик - всі знають...
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 14:57
Нормальний Загрева керівник,гунчик це точно чипушило якесь давно пора його в мусорний бак,а краще зразу на брище або на добриво переробити все ж більше толку як від губернатора .такого мудака внас ще точно не було!!!
аааа Показати IP 23 Квітня 2015 15:26
Загрева мудрий і розважливий керівник. Багато зробила для розвитку освіти області.
церковна миша до аааа Показати IP 23 Квітня 2015 19:26
Можне конкретніше, що саме вона зробила?
аааа до церковна миша Показати IP 23 Квітня 2015 19:50
При Загреві зникли побори, хабарі. Педагогів оцінюють за конкретні справи, а не за хабарі. Дає дорогу молодим і талановитим. Правда, не все її силах з таким вищим керівництвом. Про справи можна писати багато. але саме головне. що бореться з брехунами, алкоголіками, нездарами і з тими, що звикли жити за рахунок держави , за що зараз і розплачується.
Ну ну до аааа Показати IP 23 Квітня 2015 21:12
Побори ! Зникли ? Да Ви шо ? Правда ? І Люда не бере теж ?
Наталія Тхоржевська до аааа Показати IP 26 Квітня 2015 09:16
Бачу,в обговорені беруть участь люди "компетентні" й ДУЖЕ добре "обізнані" ,цікаво: до якої категорії належу я : те, що не молода й не талановита -зрозуміло (змусили поступитись дорогою :-) , а, отже, дотих, хто є "брехунами, алкоголіками, нездарами і з тими, що звикли жити за рахунок держави" -хто ж саме :-) ?
Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 15:32
Чиновників пенсіонерів і корупціонерів потрібно звільняти. Молоді спеціалісти не можуть влаштуватися на роботу. А продажні суди будуть поновлювати на роботі ти хто давно повинен сидіти вдома і глядіти правнуків. За справедливе рішення ще і догану дадуть. Називається перемога "справедливості".
Анонім до Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 15:34
Ну бачте у нас Гунчик такий, Плахотна - родичка Богданович, як може Богданович працювати пiд керiвництвом родички Плахотної? От вам i справедливiсть.
Розважливо до Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 17:06
НІхто нікого не боїться. Ставляться до нас як до робочих конячок, не поважають, не дотримуються вимоги закону.А з нас як вимагають!!!!!!!!!ОХО!!! Методистки в ЛЮбомлі в РМК не вміють навіть набирати тексти на компютері, шукають когось дурнішого, аби робив, а керівництво за них горою. Ви молоді очі псуйте, біля моніторів, горбтеся за тисячу гривень, а старушенції будуть собі керувати по школах!!!! Та все гребти гребти гребти.
викладури до Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 18:25
А чому б і ні. Давай дорогу молодим. І одразу на керівні посади, бо на основних вони нічого не вміютью. У мене теж є кандидатура на місце Загреви на 5-ому курсі.
Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 15:42
На Волині ні змін, а ні справедливості.
Наталія Тхоржевська Показати IP 23 Квітня 2015 16:03
Звісно ж, Аноніме, таких зухвалих ЗМІТАЮТЬ швидко ... Але БОЯТЬСЯ.... :-) А Ви і ви мовчіть собі, мовчіть... То й Вас той "круговорот ...." поглине (хоч, здається мені, Ви (особисто) ЗНАЧНО давніше в тому "круговороті ......", правда? А я правди ніколи не боялась, і ХАЗЯЇНА не боялась - він це знає -Ваш і ваш Хазяїн :-) А в мене Хазаїна немає, і не було ніколи :-) Бридко... І Ваша улюблена Ліна Костенко про те ж: А стерпно бути заодно із тими, хто перемовчав, коли вас в'язали? Та все життя отак про себе й знати, що ти не зрадник, ні, ти не відступник, ти, Боже збав, не видавав нікого, ти просто вчасно очі опустив! І після цього зватися людиною...
Анонім до Наталія Тхоржевська Показати IP 23 Квітня 2015 16:14
А я не мовчу, i якщо маю хазяїна то це тiльки Господь-Бог. Не менi судити Ольгу Iванiвну чи Загреву, екс-директора Наталю Тхоржевську. Хотiла б я мати такий дар переконання як i у Вас, от тiльки щоб вiд серця вiн виходив.
Наталія Тхоржевська до Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 16:28
За комплімент - СПАСИБІ! Якби не від серця - не називали б "даром переконання" :-) Але жижки у вас все ж трясуться у Вашому "немовчанні" - чого ж пишете "Анонім" ? Щоб встигнути вчасно фуражку повернути? :-)
Наталія Тхоржевська Показати IP 23 Квітня 2015 16:22
А особливо СОРОМНО за педагогів області , які ПРОДОВЖУЮТЬ жити за принципом ( і при чому тут комунізм?) : моя хата скраю! Ще вчора ВСІ співали "Осанна!" Ользі Іванівні , а сьогодні кричать "Розіпни!" (на догоду чи для розваги -бо хочуть видовищ)! І з-поміж вас БАГАТО тих, кого О.І. захищала "грудьми " (мене ж-ніколи, навпаки зажди "відчитувала", але я за це їй щиро вдячна - гарний досвід маю! Але ТАКИХ як Ольга Іванівна не зільняють Так не звільняють!!! Тут я нічого вдіяти не можу (як пише Анонім "толку мало" від моїх балачок). Але той випадок , коли я не дозволила (звісно ж, використовуючи всі доступні методи) звільнити Педагога з 52-х річним стажем з вердиктом "не відповідає займаній посаді" тільки за те, що не пройшов курсів при ВІППО - в обласному управлінні освіти мені ніколи не пробачать, знаю :-) Якщо ми хочемо ЯКІСНИХ змін в освіті - БРУДНІ методи не допоможуть... ПЕРШ, НІЖ ПІВЕНЬ ЗАПІЄ... Петро — не Юда. Він любив Учителя. І вуст він зроду був би не отверз. ...Коли вели Ісуса до мучителя,. була сльота. Петро апостол змерз. А тут раби і слуги архирейські такий вогонь великий розвели! Петро подумав: — Я лише погріюсь, бо хтозна, чи ще прийдеться коли Bін підійшов до ницих і бундючних, і руки грів при їхньому вогні. Слуга спитав: — Ти також його учень? — Була сльота. Сказан апостол: - Ні. Він так сказав і той його облишив. Раби і слуги підкидали хмиз. Месію били. В груди. І в обличчя. Вогонь горів.. Петро дивився вниз. Коли ж Ісуса повели, одмучили і розп'яли в такій височині, слуга спитав: — Ти був між його учнями? — Горів вогонь. Петро промовив: — Ні. Він руки грів і зневажав Пилата, В своєму серці плакав і скорбів. Але вогонь продовжував палати І він сидів, як раб серед рабів. Бо ж розіпнуть. І хто ж тоді нестиме святе учення у майбутні дні? Слуга сказав: — Я ж бачив тебе з тими! — І втретє він тоді відрікся: — Ні. Ну, Петре, як? Зігрів свої долоні? Урятувався? Догоряє хмиз... Тебе розіпнуть десь аж при Нероні. Зате інакше: головою вниз. ‪#‎ЛінаКостенко‬
Анонім до Наталія Тхоржевська Показати IP 23 Квітня 2015 16:26
Ользi Iванiвнiй нiхто Осанна не спiвав, я просто не чула. Хочеться вам у це вiрити чи нi. Ну може в Ковелi спiвали, я не знаю. А Богу виднiше кого, за що i коли наставити на путь iстинний, а не нам з Вами.
ковельчанка Показати IP 23 Квітня 2015 16:24
От спостерігаю за шкільним життям в Україні....і таку думку маю - треба гнати тих совкових директорів які десятками років сидять на тронах і пригодовують" головних освітян".Крім шкоди вони нічого не можуть дати нашим дітям.
Анонім до ковельчанка Показати IP 23 Квітня 2015 16:30
Точно.
Місто біля річки до ковельчанка Показати IP 23 Квітня 2015 17:01
Кажуть в Любомлському районі начальник зібрав 10 бабусь пенсіонерок- методисток, за яких бється скрізь грудьми, цікаво чому!!!! і накопичує директорів- пенсіонерів. Крім того, зболена душа колективу Штунської школи зважилась написати листа до відділу освіти про зловживання директора, сміливо підписалась під цим листом , то начальник приїхав до нас, влаштував допит наодинці,попіарився і попер на любомль.Тепре директорка дає членам колективу життя і матом перематом при дітях криє вчителів. А пан Стрільчук посміхається і каже терпіть .
Вчитель із шацького до Місто біля річки Показати IP 23 Квітня 2015 19:07
Ваш Стрільчук хоч за когось бореться, а наш "європеєць" цілими днями дивиться кіно на компі. З нас доплату познімав, а бухгалтери ще й премії отримують. Куди дивиться нова влада?
місто біля річки до Вчитель із шацького Показати IP 23 Квітня 2015 20:22
Може хай краще кіно дивиться ніж за бабу свою воює.завтра з головою райради до фінвідділу просити грошей на бабусь.бо серед них вона.ганьба!!!!!!!
Вчитель із шацького до місто біля річки Показати IP 23 Квітня 2015 21:17
Ага, хай дивиться, а наші учні пішки ходять до школи, бо йому на все нас....ти! Головне сам машиною катається і свою кохану возить.
Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 16:27
Загрева хотіла навести порядок і взялася вимітати хабарників. Але хіба дадуть.
Ну ну до Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 21:41
Вапентина Ярославівна хотіла управління імені себе. По великому рахунку їй що у освіті, що на базарі, однаково. Все одно - не впорається. В Шевченка є "дружнєє посланіє", : А то залізете на небо: «І ми не ми, і я не я,І все те бачив, і все знаю,Нема ні пекла, ані Раю. Немає й Бога, тілько я! Якось так.
Клава до Педагоги Показати IP 23 Квітня 2015 21:50
Так Загрева у нас проти хабарників? і коли це з нею таке трапилося?
отакої до Педагоги Показати IP 24 Квітня 2015 13:39
а чи можна конверти з грошима до дня народження із солідними сумами назвати хабарем? чи це дарунки? хтось компетентний може відповісти нікого не ображаючи?
Клава до отакої Показати IP 25 Квітня 2015 18:25
Це точно! Усім відомий факт! А по закону, так та циферка дуже маленька в порівнянні з тими, що підносять
Вася Показати IP 23 Квітня 2015 16:43
Хотіла зробити правильно, по новому. А виходить тра робить, як всігда. Наука вам начальники. Сім"я то святе.
аааа Показати IP 23 Квітня 2015 17:32
Обласна адміністрація навіть не позвільняла керівників районо, які були активістами партії регіонів. Що говорити, коли там теж працюють регіонали, навіть на керівних посадах.
Такі да! до аааа Показати IP 23 Квітня 2015 17:59
Так наш теперішній гідрант один із засновників Партії Рецидивістів, а Гунчик його намісник на Волині.
Клава до аааа Показати IP 23 Квітня 2015 21:51
а директори шкіл, які вже швидко вийшли з регіоналів?
мова. йде про істерч до Клава Показати IP 23 Квітня 2015 23:05
Їздить на слабких Плакали при сеню то вона йогл переплюнула в хабарях дурою прикидаєтьсЯ а може і не прикидається.її треба терміново звільняняти
невідомий до Клави до мова. йде про істерч Показати IP 29 Квітня 2015 10:59
Мало того що обїдає дітей кожен день Янчукносить повні сумки їжі, які приносить шкільна повариха в т, обзиває вчителів, виловлює їх по одинці і ні за що пресингує прикриваючись Стрільчуком
семен до невідомий до Клави Показати IP 1 Травня 2015 21:02
а чому народ мовчить: чому батьки все це терплять? чому батьківський комітет не контролює порції, які дають діткам:чому мовчать про порушення вчителі , адже ця дама на контракті і може бути легко звільнена.їй в голову вдарила безкарність іі безконтрольність, а також байдужість начальника та колективу..якби пішли і оскржили іі дії , реакція все-одно була б..класик казав геть як про неї: служить бы рад -прислуживаться тошно.То ця "солідна пані" прислужуэться начальнику, а людям,які не були проти її призначення та привели на цю посаду, нині соромно за свою помилку, вона взяла на роботу їхніх діьлк і цим шантажує. В психології є термін професійне вигоряння.Безкарність привела її до того, що вона не здатна адекватно спілкуватися з підлеглими, забуваючи , , що сама ніхто, а коли завтра полетить з посади, що продасть майно і поїде? як це зробив її попередник.у його звільненні її заслуга велика , це вона ходила весь час на нього жалілась по райво, не соромилася ніяких методів, а тому і зїла їх двох із посади і з міста.ото зуби має !!!!!!!!!не чув про неї жодного доброго слова кажуть матами діток випускного класу криє привселюдно!!!!але в районі там це норма ...коли директори діток матами...
про янчук до Клава Показати IP 24 Квітня 2015 15:54
Директор школи 3 любомль яра регіоналка Явно угодна начальнику регіоналу .
Клава до про янчук Показати IP 25 Квітня 2015 18:31
Ото ще теж ідейка! Може тут потрібно сторінку відкрити і "вписати" великими літерами всі імена директорів- ригіоналів
директор Показати IP 23 Квітня 2015 18:25
В Любомлі гниле все керівництво освітою В першу чергу начальник пан стрільчук Це в минулому активний регіонал і хабарник Хай згадае як збирав з керівників гроші ,казав що треба поділитись с кру фінвідділом казначейством гол управлінням Як джо цього часу його ще тримають!
Правда Показати IP 23 Квітня 2015 21:13
Мишковчиху в першу чергу звільнити, а за нею Гунчика!!! нічого хорошого не роблять, ніяких змін...під себе гребуть тільки! Нехай Мишковчиха свого Мишковця-тугенького звільнить. Клімчук порядок наводив, а скільки хорошого для області зробив! ці нездари керувати беруться, звільняти...Мишковчиха всіх конкурентів прибирати буде на шляху, а Загрева для Мишковчихи ще й яка конкурентка
своя правда до Правда Показати IP 23 Квітня 2015 21:47
Валю а не забагато людей ти критикуєш? Дивись на себе. Ти поганого про Клiмчука не казала карабкаючись на посаду через Карпюка рiк назад? Сама переступаєш через людей i преш в перед об стiну, тiльки не усi стiни вдається пробити.
Панянка Показати IP 23 Квітня 2015 21:55
Богданович - респект! Хай хоч трохи закони поважають! Нічого про неї поганого сказати не можу. Розумна і справедлива! І висновки свої "на воді" ніколи не робила. Завжди сама в усьому мала розібратися.
Селянка до Панянка Показати IP 23 Квітня 2015 22:03
Ользi Iванiвнiй респект, респект всiм педагогам, якi гризуться мiж собою в тому змiюшнику пiд назвою "Освiта Волинi" i окремий респект Валентинi Ярославiвнi, яка старалась щось змiнити, але нажаль не розiбралася в людях.
Гунчику Показати IP 23 Квітня 2015 22:57
Якщо загреві дали догану за одне незаконне звільнення, то гребенюка потрібно просто звільнити . З його подачі кревську два рази звільняли. Чому гунчик мовчить.
= до Гунчику Показати IP 24 Квітня 2015 13:00
Це називається подвійні стандарти . Загреву бачать , а Гребенюка ніхто не помічає. Відповідь проста Гунчик та Романюк = Друзі.
ООО до Гунчику Показати IP 24 Квітня 2015 13:33
А мо, було за що? Чи теж з порушеннями трудового права?
так як є до ООО Показати IP 24 Квітня 2015 13:45
Кревська виграла в Романюка всі суди - положила на лопатки міського голову. В Луцькій міській раді кодекс законів про працю - не читали.
до до так як є Показати IP 24 Квітня 2015 15:40
Кревська - психічно хвора людина. У неї це видно і по розмові і по обличчі. Дуже небезпечна для оточуючих особа
х до до Показати IP 24 Квітня 2015 20:52
психічно хвора в управлінні освіти - Лещенко .( істеричка за 50 ) А Кревська якраз врівноважена, спокійна людина з прекрасною дикцією та приємною зовнішністю.
Наталія Тхоржевська Показати IP 24 Квітня 2015 07:23
Особисте й матеріальне - головна проблема в освіті області ?!!! Декілька слів про п.Стрільчука (Любомль). Особисто з ним не знайома -бачила один раз . На Всеукраїнській науово-практичній конференції " Інноваційні стратегії неперервної освіти педагогів в системі післядипломної освіти " , що проходила у ВІППО 14-15 травня 2014 р. (мала честь бути учасником) чина єдиного Стрільчука слухала ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ і думала : "Ну,слава Богу, є толкові люди!"...
Лучанка Показати IP 24 Квітня 2015 08:07
Педагоги, хвати фігню писати. Все ми добре знаємо і всіх добре знаємо... Як вчите знаємо... І як репититорстов навязуєте... і як подаруночки до свят всіх( громадянських і церковних берети)... і що означає ваші забаганки оплатити..... і як в школу дитину влаштувати.... і ще багато всього іншого... не в лісі живемо. Вистачить народу фігньою мозги парити.
Неправда до Лучанка Показати IP 24 Квітня 2015 08:34
не всі такі.
галинка до Лучанка Показати IP 21 Жовтня 2015 08:55
сам про себе пишеш.Свій виступ з Галею репетирував чи з Ларисою?
Тхоржевській Показати IP 24 Квітня 2015 14:19
Стрільчук вміе мозги пудрити Адже бути бютівцем Нашоукраїнцем регіоналом хабарником і залишитись на плаву не кожен зуміе!
Наталія Тхоржевська до Тхоржевській Показати IP 24 Квітня 2015 16:56
Не можу нічого стверджуати про Стрільчука- не володію інформацією (просто поділилась враженнями стороннього)...Але таких , що "ВМІЮТЬ ЗАЛИШИТИСЬ НА ПЛАВУ" за будь-яких обставин і за будь-якої влади - "МОРЕ" в освіті області і їх звідти ніяким домкратом не зрушити- це таки так :-( А доти - ні про які зміни не може бути мови... Непробивна стіна -вони нікого не чують, і не хочуть чути...Та сама п.В.З. хоча б... Їй про одне, вона- про інше ...
0777 Показати IP 2 Травня 2015 21:08
загреву геть з освіти. Такої підлої та брехливої хабарниці ще світ не бачив
Ніна Білець - виклад Показати IP 4 Травня 2015 08:20
Шановні педагоги, батьки! Хто працює на совість, для просвітництва - відстоюйте своє добре і чесне ім'я, свою, честь і свою думку! Не ховайтеся за псевдонімами і не бійтеся назвати бездарного керівника - бездарним, хабарника- хабарником, брехуна- брехуном. В освіті їх - третина. Їх слід негайно прогнати. Є ГО, що може вас відстояти Вас і ваших дітей - http://www.bortsi.com.ua/. Звертайтесь, пишіть, ЧИТАЙТЕ "Гарячу інформацію"! Це створили ті, хто не бере і не дає хабарів-станьте світочами добра і справедливості!!!! Вкажіть, хто, як і за що платив, що з кого вимагали. Хто не знає - що за брехню і підлабузництво, наклепи на чесних педагогів - вчителі, молоді випускники, як у нас ВВПК, мають місця роботи, а ті хто стояв за правду - працюють касирами в супермаркетах, або у Польщі. А може щоб контролювати і підставляти одних і "відмазувати" інших??? Перестаньте пиячити з комісіями, збирати "дань" на атестацію, накривати столи, платити за звання - посадіть чиновника МО на 36грн. добових і... відстоюйте свою зарплату, своє ім'я -ПУБЛІЧНО. Навіщо нам орди наглядачів з відділів і управлінь? Прийшов час всіх розставити по своїх місцях. Навіщо нам десятки адмін. посад в коледжах, віддлах. освіти - рахувати відсутніх, збирати нб,? Це проблеми найперше батьків і дещо відповідних служб при міськ, -райрадах. Школа має НАВЧАТИ. Про освітян має говорити ГРОМАДА, не лише директор, начальник, чи хтось іще.У педагогів нема профспілки- є спілка по збору данини.
0777 Показати IP 5 Травня 2015 21:26
Хабарницю геть. Рік пропихтіла і досить того знущання над освітою. Розум за гроші не купиш, навіть ти загрево
Танюха Показати IP 27 Липня 2015 10:55
ви заздрите Стрільчуку. Він здобув свій матеріальний статок , керуючи педагогічними овечками і баранами . За своє життя не витратив жодної копійки марно, дбав і думав лише про себе .Вчіться ,рівняйтесь ... Вам не дано,
семен до Танюха Показати IP 2 Серпня 2015 16:41
ми радіємо з а нього. він ще збирається свою бойову подругу вернути з першого вересня на посаду методиста. бо молоді не вміють так його шанувати як колишня КАДРА влада на його стороні.молодих під ноги а старих на пєдестал
ДИРЕКТОР Показати IP 2 Серпня 2015 16:43
на посаді началника відділу освіти не можн абути більше пяти років потям вже чиста ккоррупція. Чому він не звільняє пенсіонерів -директорів???? Кажуть що вони йому тримають свиней
Лана Показати IP 4 Грудня 2015 21:57
З листопада 2015 року приїхала комісія з Волинського обласного управління освіти у Ратнівський район надати методичну допомогу чи зробити перевірку. Почали вимагати від педагогів накривати їм стіли. Вчителі такі дії комісії бачать негативно. Чому вчителі мають скидатися грішми і накривати їм столи? Їм оплачують відрядження. Ось вам і корупція!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus