USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині боротимуться з неякісною горілкою

14 Вересня 2012 17:51
Волинські супермаркети дотримуватимуться визначених законодавством мінімальних цін на алкогольні напої. І таким чином дбатимуть про якість спиртогорілчаних виробів, які через торгівельну мережу пропонуються волинським споживачам.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

За словами очільника податківців, досвід роботи відомства свідчить про те, що підвищення вартості алкоголю активізує «тіньовий» ринок горілчаних виробів.
Зокрема, він зазначив, що така ситуація поки не є характерною для Волині і запропонував місцевому бізнесу і надалі працювати винятково у правовому полі на ринку алкоголю і тютюну.

«Зі свого боку, податкова служба докладатиме максимум зусиль для того, щоб конкуренція на ринку алкогольних напоїв була чесною», - підсумував Володимир Михалчич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 14 Вересня 2012 18:04
Податківці за чужий рахунок вирішують свою бездарність,лінь та хабарі.
Таня до дідо Показати IP 15 Вересня 2012 10:40
а також написала коммент, але його не розмістили продажні борзописці...
Таня Показати IP 15 Вересня 2012 10:40
У прес-службі ДПС в області і не такі небилиці вам розкажуть. з каки зроблять цяцю, а ви за пляшку пригощання вже все доносите до народу. То злодія і хабарника попереднього голову ДПА в області Гринюка до лику святих прирівнювали, тепер нове божество. Не можна бути настільки підконтрольними і продажними. І соромно було б вам - горілка найважливіший продукт... ніби немає найсправді актуальних тем у рідному краї.
Чеширский Кот Показати IP 15 Вересня 2012 12:34
Лучше бы он обеспечил дешевое мясо, молоко, овощи и фрукты.
Тетяна Показати IP 16 Вересня 2012 09:44
Можливо додумається Володимир Миколайович ще й до такого,Пора причому давно!!!
Таня Показати IP 16 Вересня 2012 11:33
http://vl.sts.gov.ua/media-ark/news-ark/69721.html Єдиною проблемою цього повідомлення є те, що воно зовсім не відповідає дійсності. Михалчич попередив, що не дозволить продавати фальсифікат, який усе дастіше реалізовують сьогодні за заниженими цінами на територі України. Тобто інформацію трактовано з точністю до навпаки. У Луцьку не стане дешевої горілки незрозумілого виробництва. Сором журналісту, який переробляв матеріал.
ерзац ВОДКА Показати IP 17 Вересня 2012 08:50
Просто велика Г А Н Ь Б А!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus