USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Голову РДА затримали через «земельний» хабар?

14 Травня 2012 11:40
Голову Ратнівської райдержадміністрації, депутата облради із фракції ПР Валерія Трикоша, ймовірно, затримали через порушення механізму виділення земельної ділянки. У облдержадміністрації закликають волинських чиновників подібні процедури проводити через аукціон або тендер, аби уникнути «тюрми».
Про це йшлося 14 травня під час оперативної наради в облдержадміністрації.
Нагадаємо, 11 травня правоохоронці затримали на хабарі Валерія Трикоша. Водночас Волинський інформаційний портал повідомляв, що посадовець буцімто вимагав гроші за виділення земельної ділянки.
Під час наради голова ОДА Борис Клімчук поцікавився у начальника обласного Держкомзему Василя Василенка, в який спосіб виділялася земля в Ратнівському районі.
Василенко відповів, що для ведення особистого селянського господарства.
«Зі зміною цільового призначення?», - запитав чиновник.
«Можливо в планах було, але наразі… В подальшому зміна цільового…» - зауважив Василенко. Однак Клімчук його перебив та сказав, що подібні процедури потрібно проводити через конкурс або тендер.
«Земля не виділяється, а тільки через тендери або аукціон. Цей механізм убезпечить від тюрми, а термін там – від 5 до 7 років, - емоційно промовив чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Роман Показати IP 14 Травня 2012 12:06
А Б.П. поміняв цільове призначення паїв? ЯК? Скільки там років і кому?
Землевпорядник Показати IP 14 Травня 2012 17:33
Якби всі так зробили, як Клімчук, то у селян земля не пропада б. У його було багато способів взяти землю, а він вибрав законний. Пайовики ж не скаржаться, а тільки Веселуха. А чого?
Саша Показати IP 15 Травня 2012 15:41
то точно у Клімчука треба вчитися як змінювати цільове призначення землі сг призначення
той хто не спить Показати IP 19 Травня 2012 00:52
Видно голова РДА заважав комусь красти от і вирішили його усунути ,щоб не заважав "чесним".А так справу зшито білими нитками.Грошей-то не знайшли ,та і скільки "давали" ніхто точно не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus