USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Гончарук дав зрозуміти, що обіцяного підвищення зарплат учителів не буде

5 Листопада 2019 14:21
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що різкого збільшення заробітних плат освітянам не буде, оскільки для цього потрібно більше економічного зростання.

Про це він заявив під час виступу в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV у вівторок, 5 листопада, передає Українська правда.

«Ми намагались знайти максимально кошти для підвищення зарплат освітянам. Підвищення зарплат будуть, але далеко не такі, які нам хотілось би.

Для того щоб забезпечити достатні підвищення, наскільки заслуговують наші вчителі, нам потрібно більше економічного зростання. Нам потрібно щоб економіка продукувала більше ресурсів, більше податків», – сказав Гончарук.

29 жовтня в центрі Києва тисячі викладачів пройшлися центром міста до Верховної Ради.

Однією з вимог педагогів було виконання розпорядження попереднього Кабміну Грйсмана, згідно з яким радикально (в два рази і більше) підвищується зарплату вчителям. Однак, як слідує зі слів Гончарука, такого підвищенням Кабмін здійснювати не буде. Воно буде менше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
потап Показати IP 5 Листопада 2019 16:12
Це ж правильно. А то з якої радості вчителям тільки добавляти такі суми?! І проаналізуйте які вчителі є. Якщо добавляти то усім а не одному вчителю. Щоб вчителю давати таку зарплату велику то треба щоб він працював цілими днями, володів англійською, комп".тером доскнало і тд.
скептик до потап Показати IP 5 Листопада 2019 16:31
ага, а ще на балалайці грав і триндів так як ти
До потапа Показати IP 5 Листопада 2019 16:35
Всі гроші на ато теж неправельно вкорне
1 до До потапа Показати IP 5 Листопада 2019 17:56
правЕльно казати - правИльно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus