USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гончарук йде з посади прем'єра, – ЗМІ

28 Лютого 2020 23:05
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук сьогодні, 28 лютого повторно подав прохання про відставку Президенту Володимиру Зеленському та в цей раз наполягає, щоб глава держави задовольнив його прохання, стало відомо Новому времени зі своїх джерел.

Гончарук нібито роздратований ситуацією, в якій медіа публічно смакують кандидатури для його можливої заміни, а президент не тільки не захищає свій Кабмін, але й не заперечує розгляду альтернативних кандидатур, кажуть джерела НВ.

Також джерела НВ повідомили, що позиції Гончарука значно ослабли після приходу Андрія Єрмака на посаду глави Офісу президента. Попередній глава Офісу Андрій Богдан нібито підтримував починання нинішнього прем’єра в значно більшій мірі.

Заміною Гончаруку, тобто людиною, яка може стати виконувачем обов’язків прем’єра, оточенню президента бачиться Денис Шмигаль – він недавно став віце-прем’єром в уряді. Юридичні механізми, яку можуть забезпечити ротацію, поки знаходяться в стані пошуку, повідомили джерела.

На підтвердження намірів президента провести заміни на вищому рівні Кабміну, НВ з незв’язаних джерел отримав копію документа, який президент направив голові парламенту Дмитру Разумкову. У ньому глава держави вимагає скликати позачергове засідання Ради в 16.00 в середу, 2 березня.

Останнім з п’яти пунктів порядку Зеленський пропонує парламенту розглянути питання про Кабінет міністрів.

Гончарук, Єрмак і міністр юстиції Денис Малюська не встигли відповісти на запити НВ до моменту публікації цього матеріалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Їван Показати IP 29 Лютого 2020 00:21
Тіко службовий самокат, бля, не забери !
Ага Показати IP 29 Лютого 2020 00:35
Гастролі закінчилися , на пенсію пішов .
Борис Показати IP 29 Лютого 2020 07:53
Суть реформ на Україні зводиться до одного - зміна вивісок і табличок.
Je suis votre pays Показати IP 29 Лютого 2020 08:34
Яке "горе"...!!! ))))))
Анонім Показати IP 29 Лютого 2020 09:31
Якщо на зміну Гончаруку прийде Тігіпко, то це оксюморон і кінець Україні. Регіонали повертаються , ми точно будемо в орбіті Кремля і слідуючим ПМ стане Азіров
К.лучанин до Анонім Показати IP 29 Лютого 2020 11:46
Памятаєш слова Азірова : " Да пошли вы все!". Воно вже йому на фік не потрібно. У нас є соросята які пустять Україну з молотка. Трагедія України в тому. що у нас переродились патріоти і під гаслом " СЛАВА УКРАЇНІ!" успішно крадуть.
Дідо до К.лучанин Показати IP 29 Лютого 2020 23:22
Золоті слова.
55 до Анонім Показати IP 29 Лютого 2020 12:15
Треба бути в своїй орбіті і дбати про економічні інтереси своєї держави, а не займатися дурницями.
нім до Анонім Показати IP 29 Лютого 2020 12:28
Немає питань - твої пропозиції чи лише ла-ла бла-бла вмієш?! :)
Їван з Гнідави Показати IP 29 Лютого 2020 10:53
Така кількість непрофесійних кадрів, дилетантів у владі ще ніколи не була ! То породження бездумності і відсутності політичної культури, в першу чергу, виборців, які проголосували за керівну і спрямовуючу силу, яка навіть не сформована у повноцінну політичну силу, бо і до сьогодні не має ні чіткої ідеологічної основи, ні партійної структури. Відсутня кадрова робота, відсутній кадровий резерв. Все віддано на відкуп політичним квотам. Йдуть у владу навіть не ставлячи під сумнів свій професійний рівень, не володіючи азами управління країною, навіть не усвідомлюють загроз від такої своєї діяльності. Лєнін і той повертав на військову службу царські військові кадри. Але тут питання не до недозрілих зелених кадрів - вони в силу своєї амбітності навіть не усвідомлюють того, що відбувається - вважають, що можуть і вміють, бо самоаналіз і самокритика відсутня як така взагалі . Питання до виборців ! Зараз декому соромно за свій вибір, дехто не признається, шо проголосував за них і в Сірка очі позичає , дехто сам такий, дехто не розуміє важливості всіх тих політичних процесів в міру низької політичної культури, хтось взагалі спокусився на обіцянки і подачки, дехто назло мамі відморозив собі вуха разом з головою. А причетні якраз більшість до того, що зараз робиться в країні ! Із-за них лихоманить її, падає авторитет у світі, а нароблені помилки довго будуть ліквідовувати наступні покоління замість того, щоби займатися розбудовою держави. І коли то прозріння наступить і мудрість прийде ? Суть не в Гончаруку - з ним все ясно.
українець Показати IP 29 Лютого 2020 12:48
Баба з воза_коням легше.
Антириг Показати IP 29 Лютого 2020 14:05
В Тигіпка білше розуму в ж*пі, ніж в нинішніх міністрів, умсіх разом взятих, в голові. Тому твій "оксюморон" як засрані труси навиворіт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus