USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Honda презентувала «ровер» на батарейках

24 Вересня 2009 19:08
Японський автоконцерн Honda Motor у четвер, 24 вересня, представив у Токіо новий персональний транспортний засіб – уніцикл, що здатний рухатися в будь-якому заданому напрямку, – повідомляють «Волинські Новини».
Шлях руху апарату, що отримав назву U3-X, визначається під впливом ваги людини, яка за бажанням може змінити маршрут, злегка відхилившись у потрібний бік.
Уніцикл приводиться в рух за допомогою іонно-літієвої батареї та здатен пересуватися звичайною дорогою без заряджання протягом однієї години зі швидкістю 6 кілометрів на годину. Для повторної зарядки батареї потрібні близько 90 хвилин.
Уніцикл, заявив на його презентації президент Honda Таканобу Іто, здатний уже в недалекому майбутньому стати «вельми ефективним персональним транспортним засобом».
U3-X заввишки 65 см важить менше 10 кілограмів. На думку конструктора Синьїтіро Кобаясі, створена ним новинка «безпечна в експлуатації та цілком може використовуватися школярами для поїздок з дому на заняття і назад». 
Як зазначили в Honda, новий апарат став результатом роботи, що проводиться в рамках концепції «гармонія з людиною». Коли і за якою ціною U3-X надійде до продажу, поки не відомо.  
Honda, анонсувавши продукт, збирається продовжити роботу над його вдосконаленням, – пише Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus