USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Горе-залицяльник зґвалтував 15-річну дівчину

4 Квітня 2012 12:16
Після того, як 15-річна дівчина відмовила у взаємності залицяльнику, молодик її зґвалтував.
Подія трапилася у Любешівському районі Волині, - повідомив телеканал «Аверс».
За інформацією телеканалу, молодик поглумився із дівчини після того, як вона йому відмовила. Постраждала написала заяву до міліції.
Як з’ясувалося, дівчина – неповнолітня. Їй виповнилося лише 15 років. Однак зловмисник на цей час перебуває на свободі. Відповідно до постанови суду, його відпустили під заставу обсягом 34 тисячі гривень.
Однак якщо суд визнає його винним у скоєнні цього злочину, чоловіку загрожує позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Каріна Показати IP 4 Квітня 2012 16:15
ну яка застава?? за грати його!
Василь Богун до Каріна Показати IP 5 Квітня 2012 19:09
"Не суди і не судимий будеш", хто там такий "діловий", що висловлюється "за грати його там півника з нього зроблять", ти -б...о свою справжню фамілію напиши, а ще краще напиши свою адресу і телефон, тоя з тебе півника такого зроблю, що ти сам своє г...но із насолодою зїси.
справедливий Показати IP 4 Квітня 2012 16:28
В СІЗо його потрібно, там з таких я він "півників" швидко роблять. Більше гвалтувати не захоче на все життя.
Гвалтівник !!! Показати IP 4 Квітня 2012 17:45
Ту 15 річну треба судити за неправдиві свідчення!Корчать із себе крутих секс вумен а потім згадують ,що принц не набілому коні ж то був.А взгаліто де побої потерпілої,автор не дописав чи обкурився ?
Дон-Жуан Показати IP 4 Квітня 2012 17:59
Що ж тут дивного? ... . А потім каже, що згвалтував. Всі вони такі... А навіщо гвалтувати, якщо ввечері в який генделик не зайдеш, то за яйця ловлять, щоб пиво поставив. Кругом такого добра вистачає.
))) до Дон-Жуан Показати IP 4 Квітня 2012 22:38
так если хватает, зачем к малолетке лезть? за что боролся, на то напоролся.
Макс Показати IP 5 Квітня 2012 09:38
Розвелось тих шалав навколо. Всі такі чесні і сором*язливі. І юридичний термін "віктимна" поведінка ніхто не відміняв. Пам*ятаю як у "Срібних лелеках" писака М...ка з подружкою нарізалася в стельку, а потім читаєш - Побили журналістку! Можливо і в цій історії все не так як подають!
))) до Макс Показати IP 5 Квітня 2012 11:56
вы что мелете? идиотскую статью "виктимное поведение" Украина давно отменила. повылезали юристы, прастигосподи. весенний недотрах у всех, что ли?
Ігор до ))) Показати IP 5 Квітня 2012 12:50
Все правильно Макс написав. І не про статтю він писав, а про сам термін. Вчи рідну мову дурню. І і'мя Господа не згадуй без потреби. Нікчема, ще й людей повчає, смайлик недороблений.
Такер Показати IP 5 Квітня 2012 11:26
є така тенденція. як бухати цілий вечір на халяву то вони не малолітні. Не здивуюсь якщо все було по згоді але опісля дівчинка ще захотіла бабла збити, а ні то заяву накатає. НЕ маю на увазі цей випадок, хто зна як там було але таке часто буває!
))) до Такер Показати IP 5 Квітня 2012 11:57
бывает и так, конечно. нечего лезть на малолеток, они часто сами себя не контролируют. вы же на то и есть взрослые, не? если такая "лолитка" соблазнит большого дядю, отвечает по закону большой дядя. ну или тетя ;-)
жека Показати IP 7 Квітня 2012 08:34
да малолетка ваще я щитаю была виновата! Но за што страдають родители и парня и девушки! Жалка их... А магли бы ну я незнаю дать денег девушке и всё тихонька заладили бы... А суд будет???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus