USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Горіла сауна: подробиці пожежі у луцькому мотелі

10 Лютого 2020 16:55
Займання мотелю «Лагуна», що знаходиться у селі Липини, розпочалося із приміщення сауни.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у адміністрації готельно-ресторанного комплексу «Лагуна».

Нагадаємо, днями трапилася пожежа у мотелі «Лагуна», що знаходиться на вулиці Окружній у селі Липини. Як повідомив речник ДСНС на Волині Володимир Нестеров, повідомлення про пожежу надійшло близько 15:36. О 16:17 силами рятувальників 1-ї, 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин та Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Волинській області її ліквідували.

Як повідомило керівництво мотелю, причина виникнення пожежі – невідома.

Загорання трапилося у приміщенні сауни із дерев’яною оббивкою.

«Швидше всього, що це не проводка, оскільки вона нова. Там дерев’яна оббивка і секунда справи – розпочалась пожежа. Можливо, це трапилось з чиєїсь необережності, хоча нам про такі факти невідомо. На щастя, на момент виникнення пожежі у приміщенні, нікого не було, окрім самих працівників. Також не було людей і у номерах. Ніхто не постраждав, в номерах на момент пожежі ніхто не проживав. Спочатку працівники почули запах горілого. Потім побачили що з приміщення сауни йде дим. Прибігли – а там уже пожежа. Викликали пожежників. Вони приїхали дуже швидко. Гасили 40 хвилин. Закоптився зал. Другий поверх не постраждав», – розповідає представниця від керівництва мотелю Ольга Садова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ой Показати IP 10 Лютого 2020 17:40
Ой! а я думав що це знову Чернецького заклад зайнявся полум'ям..............а по понеділках хіба банний день?
Банник до Ой Показати IP 11 Лютого 2020 00:01
Так ніхто ж не парився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus