USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горілка звела зі світу ще двох волинян

4 Листопада 2008 12:34
Причиною загибелі двох мешканців Маневиччини стало куріння у ліжку в нетверезому стані. Про це 4 листопада повідомляють «Волинські Новини».
 
Вранці 3 листопада увагу жителів села Старий Чарторийськ Маневицького району привернув дим, що просочувався з вікон дерев’яного будинку пенсіонера. Люди викликали рятувальників та ще до приїзду вогнеборців кинулися до приміщення. Як розповів один із очевидців лиха, у хаті було повно диму: в кімнаті горіла постіль, пожежа перекинулася на підлогу. Селянам знадобилося кілька відер води, щоб приборкати полум’я ще до прибуття рятувальних підрозділів.
 
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС України в Волинській області, на залишках ліжка люди виявили обгоріле тіло 47-річного господаря, інваліда другої групи. Тіло ще одного чоловіка – 63-річного інваліда по зору – знайшли на дивані у кухні.
 
До речі, за день-другий 63-річний чоловік мав переселитися у будинок для престарілих. «Він давно просився туди переїхати. Минулого тижня я відвідував оселю, де трапилося лихо. Саме там чоловік жив останнім часом. Повідомив йому, що для переїзду вже практично готова документація. Та, на жаль, не судилося», – розповів Старочорторийський сільський голова Олександр Свентій.
 
Односельчани стверджують: загиблі зловживали алкоголем, що й став основним способом існування для одиноких чоловіків. Сліди чаркування на кухні. Арсенал пляшок навколо. Холодна нетоплена хата з вибитими шибками, через які дме пронизливий осінній вітер. Сусіди показали місце, де ще торік на обійсті загиблого стояв дерев’яний хлів. Чоловіки буквально «спалили» його – розібрали й топили піч минулої зими – грілися. Алкоголь став надійним «обігрівачем» цього року.
 
Остаточна причина загибелі людей з’ясовується. За попередніми даними, до трагедії призвело куріння господаря в нетверезому стані.
 
За словами мешканців села, багата історична вотчина княжого роду Чорторийських, центром якої і є село Старий Чорторийськ, – у глибокому духовному занепаді. Процвітає пияцтво. Сільський голова Олександр Свентій розповів, що у селі налічується понад десяток садиб, де проживають особи, які зловживають спиртними напоями. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus