USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горілку саморобними санчатами віз до Білорусі волинянин. ФОТО

26 Березня 2013 12:09
Двоє волинян везли білорусам горілку, унти та килимки з хутра, - повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Так, учора ввечері на ділянці відділу прикордонної служби «Піща» Луцького загону затримали 32-річного мешканця села Пулемець Волинської області.

Скориставшись погодними умовами, чоловік вирішив переправити до Білорусі горілчані вироби. Для цього волинянин завантажив на саморобні санчата 95 пляшок горілки українського виробництва. Товар, який вилучили та попередньо оцінили у 2 тисячі гривень, передали в митницю.

Ще одній спробі незаконного переміщення товарів народного споживання із України в Білорусь нещодавно запобігли прикордонники відділу «Тур» цього ж загону. Порушника помітили за допомогою тепловізійного пристрою біля 5-ї години ранку. Погонича, який на гужових санях стрімко рухався в бік кордону, наздогнали та затримали вже за 50 метрів від лінії держрубежу. Порушником виявився 37-річний житель села Гута. Саньми чоловік віз у сусідню державу 6 тюків виробів зі шкіри, серед яких були домашні тапочки, унти та килимки з хутра. Крім того, правоохоронці виявили на санях два гідронасоси.

Рішенням районного суду за спробу незаконного перетину державного кордону правопорушнику винесли адміністративний штраф у розмірі 1700 гривень. Усі товари передали в митницю, яка і визначить суму їх оцінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 26 Березня 2013 12:28
Кононовичи родственников решили поздравить?
олег Показати IP 26 Березня 2013 13:07
А що робити? Люди не мають роботи? чиновники з області і району приватизують ліси, нема вигідних кредтів на розвиток с/г, то залишається "прикордонна торгівля". як генералам то можна возити контрабас фурами, а дядькові 30 фляшок - ні?
місцевий Показати IP 26 Березня 2013 15:58
дайте людям зарплату і все припиниться. тягнибок може ти бандитів в тюрми! Хватить вже їм жирувати.Народ з голоду пухне а вони йому й далі на горло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus